OLD FRIENDS...

BEACH READY..

IMG_9988

Kimono H&M // Purse H&M // Bracelets APROSIO & CO // Sunglasses SAINT LAURENT // Hat PANAMA bought in Copenhagen // Bag HER // Sandals SAM EDELMAN (SS16) in stores NOW…

BALI BOUND Jeg tæller dagene til jeg igen sidder på en flyver til Bali. Bella og M har aldrig været der, og jeg vil også rigtig gerne vise mine svigerforældre det. Bali har virkelig vundet mit hjerte, og jeg er som et lille barn i en slikbutik, det kan ikke hurtigt nok blive Torsdag. Wheeeee.!!

Outfittet er fra da jeg var på Sentosa i går, med hele familien. Jeg skulle vente på Bella blev færdig til en fødselsdag, så de andre var taget i forvejen, for at “sole” sig. De var dog lige så “blege” som da de tog afsted, men 10 øl fattigere (hver) – M kom med undskyldningen om, at det var begyndt og regne Blahh Blaaah Blaaah, og så lyttede jeg ikke mere. Han var fyldt med røverhistorier… Specielt når det kommer til fest og alkohol #festabe ; )

Men mine svigerforældre, var meget imponeret over stedet, men der er også virkelig hyggeligt. Det skal lige siges, at Sentosa er som Svendborg en onsdag aften. Der er gaaaaaaaang i den, og på nogle tidspunkter, tænker man, om det er helt passende at have et barn med på 7 år. Men det var heldigvis forholdsvis stille i det område hvor vi sad. Vores nabobord, var en kinesisk familie på 8 personer … Den ene sov, den anden mediterede, den 3 sad og drak af en drikkedunk som hun selv havde haft med, den 4 fik så en kop te, så det var ikke fordi de skulle holdes nede, og  shhhhhhh´s på..
Man kunne se resterne fra 8 kokosnødder, så megen indtjening, har den restaurant ikke fået på dem. Tror det var vores bord der betalte lønningerne den dag.. Jeg nåede ikke at få meget af det, men et par glas vino blev dét da til ; )

Jeg var hoppet i min kimono fra H&M (købt sidste år), stylede med min nye H&M laktaske til 100 kr (lige købt). Fundet mine Aprosio & co armbånd frem igen, dem har jeg faktisk savnet. Matchende stråhat og taske (et must have). Brillerne er SAINT LAURENT og mine ultimative favorit solbriller. Sandaler er helt nye og fra SAM EDELMAN. Alt i alt, et rigtig Riksen sæt – og med tømmermænd i bagagen, så følte jeg mig meget godt tilpas. ♥♥♥

XX
R

7 kommentarer

 • Birthe

  Den fin stråtaske er vist ikke til salg mere?
  Venlig hilsen
  B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Fedt fedt outfit og hvor jeg dog nyder din måde at skrive på! Du sælger ikke Aprosio&Co-armbåndene længere, vel? De er superfede til at sætte prikken over i’et på et outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej B.

   Nej desværre ikke, men det gør Louise – fra Jasper Living. Hun har dem i alle farver. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

   Tak for svar og god fornøjelse på Bali!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hej Rikke.
  Efter at have skovlet sne rund om min hjørne grund : ( : ( både på fortov og gade : ) , kan jeg virkelig godt forstå at du er faldet rigtig godt til i Singapore. Her i Danmark kan vi virkelig savne sommeren, … så kan du ikke tage billeder fra bystemningen, poolen , stranden , og lægge på bloggen… bare for at bringe lidt tropisk stemning ind i vinter hverdagen. : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Anette.

   Det kan jeg virkelig godt forstå. For hold da op, det var koldt, bare da jeg var hjemme. Det magtede jeg slet ikke. Måske jeg også har vænnet mig til varmen, så det er ekstra koldt? Men koldt var det, det eneste jeg ønskede mig, var at komme langt væk til varmen. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OLD FRIENDS...