DEN PERFEKTE SINGAPORE GUIDE..

9 HØJDEPUNKTER PÅ DET SENESTE..

img_2075

DER ER SKET SÅ MEGET den seneste tid, det er svært at holde styr på. Det er derfor jeg elsker min kamerarulle der rummer snart 8000 billeder. Fatter ikke, jeg kan tage så mange billeder, men det er faktisk noget jeg er ret god til *Smil til mor – klik* altid noget jeg gør det, for farens har ca 2 billeder på hans, så hvis det ikke var for mit picture-perfect-gen, så havde vi lige med nul beviser på, vi var i live. Jeg har lavet et lille recap fra de sidste par mdr. ♥

9 FRA BUNDEN:

Tog til frankring, med hele min familie, og nød bare at være sammen, helt uden en plan. Fik dog også stjålet mit ur, fra mit værelse, på min fødsesldag, så det var lidt en bummer (LÆS HER).

Blev tante igen, til lille fine Elenora ♥

Tog en speed tur til Århus, med min veninde Eleni, og tog disse billeder (HER)

Var i skoven med mit squad, hvor vi mødte ‘lille Nik’ 😂

Rejste tilbage til Singapore, med tasken fuld af parmaskinke, torskerogn og blandet slik (HER).

Tog min nye taske i brug, og blev ret vild med den.

Tog på tur med hele vores Singapore slæng, til en ‘øde ø’ der hed Bintan (det samme som øllen)

Fyldte også 35… Blaaah Blaaah Blaaah.. I feel god ; )

iførte mig min nye ‘hotter’ t-shirt fra Unlimited Edition.

Men livet er jo mere end bare perfekte billeder, for alt det ‘grimme’ det poster vi som regel jo ikke. Måske man skulle prøve at gøre det lidt mere ; )

Ting jeg ikke fik taget billeder af:

Da mine yoga bukser næsten revnede i hovedet på en lokal Singaporeaner. Ups!

Da hele familien havde madforgiftning på Bali. Det var ikke et kønt syn. Trust me, hindbær smoothie farver mere end man tror.

Da min indkøbspose gik i stykker og jeg havde alle mine køb liggende på gaden incl. mine bind. Godt så!

Den morgen jeg vågnede, og var så træt, jeg blev i sengen hele dagen – for de dage findes også. Tit!

Den dag hvor mit overskud var så lavt, at jeg endte med at skælde ud på Bella også selvom, hun slet ikke havde gjort noget. Måske det også var den overstående dag. Eller en af de 100 andre.

Da jeg var en enormt urimelig kæreste, som forlangte mere, end hendes kæreste burde give, og som hun slet ikke fortjente, da hun opførte sig som en pure-evil-bitch.

Den dag hvor intentionen var at være rigtig aktiv og spise sundt, og hun (læs mig) spiste en hel plade chokolade #sorrynotsorry

Dengang, der var en, der blev ved med at sende onde ting til mig på bloggen mm. og personen tydeligvis havde glemt, at man efterlader spor efter sig. Det tog jeg heller ikke billeder af 💀 #biiiiiaaaatchh

Da en fugl sked på min allerbedste trøje. Jeg venter stadig på den bringer held ♥

Se, alle de ting, det er real life, og de sker hver dag – måske mere end de picture-perfect. Og det er også helt okay, så længe man holder fast i alle de gode ting, så skal de nok opveje alt det andet *crap* der sker. For det er dét, der hedder livet. Det gør nas. For alle♥ Også hos mig, men jeg prøver at se (for det meste) det positive i det. Ellers spiser jeg bare en masse Nutella, så giver det hele mening.

Dejlig tirsdag, jeg ved den findes derude.

XX
R

1 kommentar

  • Haha, indkøbspose-karma er SÅ træls. Tilgengæld er det en så fint navn, din niece har fået – tillykke med hende (:

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE SINGAPORE GUIDE..