CHRI CHRI KLUMME NO 4 // BALI REJSEGUIDE..

FORSKELLEN PÅ MÆND OG KVINDER..

a3602b78-02ad-47d4-b6a1-45cd1d0a45c8

HJEMVE ER EN SÆR STØRRELSE men det føler jeg lidt jeg har. Jeg har vandret op og ned ad gulvet her i Havnen, uden rigtig at bestille noget. Jeg kan ikke finde roen i kroppen, og jeg kan ikke helt gennemskue hvorfor. Måske er det bare fordi jeg ikke har fået meget søvn i nat, og jeg er en anelse ynkelig. Men jeg føler lidt den gør naller i dag. Jeg tør slet ikke kigge tilbage på mine indlæg fra sidste år, for der var jeg sikkert 100% lige så ‘cray cray’ på det her tidspunkt, som jeg er nu. HA!

Tror bare ikke lige M får sagt det rigtige til mig, eller skriver det jeg som kvinde jo syntes han burde, og han er mand, så han fatter hat af hvad der sker. Det er nogle gange svært at være en mand i et forhold med en kvinde – men det kan virkelig også være svært at være kvinde i et forhold med en mand, for vi snakker så meget forbi hinanden, og det er nok lidt der hvor jeg er i dag. Loco smoco. Det er mig.

Jeg var lige ude af ‘hulen’ i dag i et par timer, hvor jeg drak kaffe med Guldlog. Det var super hyggeligt. Vi var på en lille sød cafe i Waterfront. Vi skulle ha spist på Wullf & Konstali, men det stak helt af. Det var som om, at alle kvinder i Hellerup var på kaffe-date, med deres veninde fra APA. No offence ; )

Så efter 2 liter kaffe i mavsen og en meget fancy avocadomad, drønede jeg tilbage i min lille grotte. Jeg er ved at sluge The Handmaids Tale, så den skal nok bare køre på repeat i aften. Jeg har spist hele den slikpose jeg blandede forleden dag, så må nok hellere køre sukker fri aften, for ellers stikker min hud sgu da helt af. Totalt teenager on fleek – og så tror jeg, det er sundt for mig, at komme tidligt i seng, og se om jeg kan få noget prinsesse søvn, jeg fungere tydeligvis ikke så godt uden.

I morgen skal jeg vente på ILVA manden, der kommer og levere min nye sengegavl jeg har købt, jeg glæder mig som et lille barn altså. Så mangler jeg bare at finde en mand, som har en boremaskine, jeg må låne, for har også købt en fjerdusk, som jeg skal ha´hængt op på væggen, og de vægge der er i den her lejlighed, de er sgu som en metalmur, intet kommer igennem der.. Uhhhh, jeg glæder mig sådan til det hele bliver rigtig fint. Jeg elsker mit soveværelse, jeg kunne bo der hele tiden, så skal det også være hyggeligt, og det er nu meget godt på vej♥

Dejlig aften, søde dejlige mennesker ; )

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRI CHRI KLUMME NO 4 // BALI REJSEGUIDE..