VIND BILLETTER TIL N´AGE SKØNHEDSAFTEN I ODENSE DEN 30 OKT..

DEN PERFEKTE SINGAPORE GUIDE..

JEG FÅR DAGLIGT spørgsmål om Singapore på mail, og det elsker jeg, da mange har interesse for landet. Så da jeg skulle vælge emnet til min næste klumme til ChriChri, var der ingen tvivl om, hvad jeg skulle vælge. Min løve by selvfølgelig ♥ Derfor har jeg lavet denne guide, som giver inspiration til rejsen, om man rejser med børn, som par eller single, for alt er muligt her ♥

(Link i bunden↓↓↓)

img_1853 img_3852

Læs min ChriChri klumme HER om Singapore, men ha´god tid, for den er laaaaaang. Så tag en kop kaffe, og smid benene op  ♥

XX
R

3 kommentarer

 • Kat

  Dejlig klumme, men hvorfor bliver der ikke læst korrektur på den inden den udkommer?
  Ellers gode info, vi påtænker en flytning til Singapore om et par år, men jeg VIL bo med de lokale.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Der sidder også et team hos ChriChri der gør det, og jeg er sikker på de gør det bedste job de kan. Heldigvis er det jo et gratis online magasin, så man behøver ikke være træt af man har betalt for det ; )

   Når du skriver du vil bo med de lokale, hvad mener du så? Vi bor også med de lokale, faktisk rigtig mange af dem – og hvis du hentyder til public housing, så vil de aldrig lade en ude fra bo der. Det er kun til de lokale, og bliver kun tilbudt, hvis du enten er lokal eller gift lokalt. Når man kommer som expat, så har du ikke bare hele Singapore at vælge ud fra. Men hvis du mener uden for byen, så kan det sagtens lade sig gøre, hvis man har modet på transport når man skal noget. Men vi alle bor blandt lokale – det er jo ikke Vollsmose hvor vi bor i ghettoer ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det en sjov artikel at læse! Jeg har selv været i Singapore en håndfuld af gange – jeg har sågar en tattoo af en Merlion, da jeg vitterligt er forelsket i landet!!

  Vi plejer at bo på Goodwood Park hotel, simpelthen det smukkeste hotel. Og så er mine yndlings steder at spise The revolving tower (mener jeg at det hedder) og Big Splash (hvis den dog stadigvæk eksistere)

  Det er så skønt et land, og hvor er jeg bare misundelig over at du bor der – jeg ville elske det!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND BILLETTER TIL N´AGE SKØNHEDSAFTEN I ODENSE DEN 30 OKT..