BLUE BEAUTY // RAVA TRENCHCOAT..

NÅR VI HYGGER – BARE FOR AT HYGGE..

TØSEHYGGESådan her, så det cirka ud igår da vi 5 tøser indtog “Jordhulen” (Øv Maria ikke er på billedet) – for at smovse i lækkerier.  Der var egentlig ikke nogen specifik grund til at vi mødtes. Andet end at vi ikke havde set hinanden i lang tid (og så for at sladre, selvfølgelig – what girls do best) .. Vi opfandt dog en grund, til at tylle en flaske pink MÖET – nemlig at Lily skal giftes – og hvilken anden grund er der så for champagne? – og en pink en af slagsen. Tjek, Tjek!!

Jeg er lidt træt idag, ikke fordi det blev sent. For det gjorde det nu ikke. Men havde lavet mad hele dagen – og gik først i seng ved midnat – Fordi jeg fandt ud af, at jeg havde lavet en opdatering på min computer, og den har slettet alle mine billeder. Som i ALLE!! I kid you not. Mother F****r.. Jeg kunne havde smadret hele hytten. Men fandt mit “online overskud” frem og talte til 10 (000.000).. Men alle billeder af Bella. Fødsel (uden snask). Ferier. Blog billeder. ALT er væk! Så jeg er panisk, for at finde ud af hvordan jeg får dem tilbage. ; ( Håber at Mac Doctor, kan hjælpe mig. (Pretty Please)…!

Må heller få noget tøj på, jeg har møde med mit yndlings mærke ANGULUS og derefter ethnoboot/Wiederqvist. I aften har jeg en date med min veninde Kathrine, vi skal til Launch af Rudolph Sun, SÅ hyggeligt. Så der er rigeligt på tapetet.

Ha´en dejlig dag.

XX
R

8 kommentarer

 • Stine

  Hvor ser det hyggeligt ud på billederne 🙂 Hvor er servietterne fra? Er ret vild med designet 😉 Og sikke da en irriterende oplevelse med billederne – det er minder, man så absolut ikke har lyst til at miste! Mon ikke der er en it-mand, der kan få computeren tilbage til sit “gamle jeg” og dermed også dine billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Det ser hyggeligt ud!
  Hvor er champagneglassene fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   De er bare fra IKEA. Vi smadre så mange glas herhjemme. Så det skal ikke koste noget ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Åh det er det værste at opdage!! Uden at love for meget, er jeg nu ret sikker på, at dygtige mennesker kan grave det frem igen… Det er i hvert fald min erfaring 🙂 Og nu lagrer jeg alt eksternt, men den erkendelse når man jo altid til for sent! Udover det lyder det som en virkelig dejlig aften i godt selskab – hvor er dit fine spisebord fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Skøn stemning- men hov jeg har håber på at du havde foreviget Janes lagsange…….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hvor er de sorte lamper over bordet fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  Hvad fik I at spise? 🙂 det ser ret lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE BEAUTY // RAVA TRENCHCOAT..