POLKA PRIKKER // MIN AUGUST MÅNED..

MAN GAV HENDE EN KJOLE PÅ // MEN HUN VAR STADIG FRA NYBORG..

DABS GALLA endelig kom dagen, hvor vi alle skulle til vores årlige fest i Singapore. Festen hvor man glemmer tid og sted, og skal huske på at ALLE er danske – specielt på toilettet … haha ; )

Kjolen havde jeg lejet, da jeg ikke lige følte der var skejser på kontoen til at købe en ny, og fandt et sted, hvor jeg kunne leje denne for 500 kr og ha´ den i 4 dage, før jeg skulle aflevere den retur. Temaet var egentlig Black and White. Men lad os være ærlige, hvid er sgu ikke altid pænt, når man er dansker og bleg, og hvis det er jersey man har på numsen, så får de fleste som regel altid appelsinhud på nummi. Så det holdte jeg mig fra, og lejede denne græsplæne (som Bella kaldte den)!!

Billedet er taget, lige inden der væltede 11 mennesker ind i vores lejlighed til tapas og kolde before party læske drikke. Godt man har en mand, der har højden med sig, når man har 10 cm hæle på, for ikke at falde i sin kjole. Jeg var dog ved at tabe min kjole så mange gange, da der ikke var stropper på den – så havde det virkelig været ‘dinner and a show‘… Taadaaaaaahhhhh Rikke´s (nye) boobies on display. Men jeg klarede den, og fik ikke skræmt nogen af de andre med udsynet til babs og nutte ; )

I dag kan jeg ikke gå på min fod, da jeg trådte skævt på den igår, dog uden hæle på – flot Riksen. Jeg dansede og trådte ned på den, og den sagde ligesom en knæk lyd da jeg lagde vægt på den ; ( Håber den bliver bedre i morgen. 7. 9. 13 ♥

Min plan er, at blive i sengen hele dagen og når klokken rammer 12.00 så bestiller vi Mc Donalds til levering, for så heldige er vi herude.. Yaaaaay.

Dejlig Søndag allesammen.

XX
R

5 kommentarer

 • Ace

  Jeg synes den er mega fin den kjole! 🙂 og Mc D med levering? åååh det lyder farligt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er i hvert fald en flot kjole, og du ser skide godt ud! Håber foden snart får det bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Tusinde tak, foden har det klart bedre, men det kunne også kun gå én vej ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  McD leveret kommer osse herhjemme nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det alle kunne. Det styrer MAX. Bare ikke fritterne de er for slatne. Så dobbelt op på Burger, og minus på fritter ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POLKA PRIKKER // MIN AUGUST MÅNED..