FROGGY CAME TO TOWN..

5800 CASTLE WEDDING OG EN HESTE KJOLE..

PRINSESSEN FRA FYN ..  tæt på.. eller bare meget (meget) langt fra.. haha. Endelig tilbage i Havnen, hvor M ligger og snorker ved siden af mig. Der er ikke noget der er så skidt, det ikke er godt for noget andet – for jeg fik fjernsynet for mig selv, og den eneste Magnum is der var i fryseren.

Vi var til bryllup hos vores venner igår, vores venner som også bor i Singapore, men som jeg kender fra før vi rejste. De holdte det mest magiske bryllup på Holckenhavn Slot – en location jeg altid har drømt om, skulle danne ramme om mit bryllup. Men det forbliver nok forevigt bare en drøm.

Det var helt specielt for mig, da jeg jo selv er fra Nyborg, at få lov til at se byen fra den side af, da stedet virkelig er så romantisk, mere end man overhovedet kan drømme om. Jeg kan slet ikke vente til de får alle deres billeder 💕

Som alle bryllupper, går de altid så fandens hurtigt, man føler lige man er gået til bords, og uden at blinke, så skal der danses inden urerne slår midnat. Så selvom vi gik til bords kl 17’ish så var det som om, urerne blev skruet frem i en speed fart. Men det er heldigvis kun gode tegn, det er jo fordi man er i godt selskab.

Jeg var hoppet i min nye Baum Und Pferdgarten heste kjole, som min veninde Nanna havde fundet til mig. Hun havde spottet den for lang tid siden, og sendt 14 sms’er at det var altså den helt perfekte kjole til festen. Så forleden dag tog vi i ILLUM for at købe den. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har købt en kjole til den slags penge, da min piggybank, ikke er så fyldt, når man lever som expat wife, så det er ret mange penge for mig, at bruge på én kjole. Men jeg måtte jo give hende helt ret, det bare er en Riksen kjole.

Jeg var bange for om der var flere der ville komme i den kjole, så jeg havde skiftetøj med. Det sæt skiftede jeg til, da vi gik til bords. Jeg har ikke selv, fået knipset nogle billeder af sættet, men håber der dukker nogle op af det 🙂

Nu vil jeg prøve at falde i søvn, så jeg kan blive et helt menneske igen❤

Nat nat

XX

R

5 kommentarer

 • Den er bare så fin den kjole der! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hvor er det en fin kjole til dig, men skoene er jo helt perfekte

  Pelskvasten på din taske har jeg spottet et par gange, hvor er den fra ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Pelskvaste er bare en billig en her fra Singapore. Men du kan få rigtig fine af slagsen hjemme i DK ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

   Stop nu jer selv med det pels – det er jo fuldstændig ligegyldigt med sådan en kvast der hænger fra jeres taske. I overlever fint uden og til gengæld undgår en masse dyr at lide under det – totalt win-win 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ace

  Så fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FROGGY CAME TO TOWN..