DRAWSTRING BAG..

POLKA PRIKKER // MIN AUGUST MÅNED..

Jakke ZARA // Skjorte ZARA // Bukser H&M // Taske SOAKED IN LUXURY // Sko GUCCI // Solbriller CELINÈ.. RUMMER KUN FÅ TING PT.. men dem der er på listen, glæder jeg mig enormt meget til. Tiden er ved at rende ud for mig/os, og alle kommer hjem fra ferie nu, og vil gerne ses. Men der er ikke flere timer på dagen, så jeg kan desværre ikke nå at presse mere ind. nike air max 2017 Hver dag er nøje udregnet, og nøje tilrettelagt. Der er ikke plads til udsving, eller ændringer, for så falder hele korthuset sammen. Og det kan vi jo ikke ha´; ) TING JEG SKAL I AUGUST: Reunion med min gamle folkeskoleklasse, som jeg ikke har set i nærmest 18 år. Vi skal spise kebab og drikke litervis af bajer på den lokale bodega i Nyborg. (hvem har mon planlagt det..hahah) Mødes med min gudmor og hendes søn, som jeg ikke har set siden jeg var 4 år gammel. Jeg fandt frem til dem, ved hjælp fra de sociale medier, hvor der var en masse fra Nyborg, der hjalp mig med at finde dem. Så optur over SoMe. Pakke til Singapore. Okay det er jeg allerede begyndt på. Pakke til Skanderborg. asics gel lyte 5 Okay det har jeg allerede gjort. Komme mig over alle mine tømmermænd, som jeg har raget til mig, på den før nævnte festival. ugg boot outlet Sige farvel til veninderne. adidas chaussures pas cher Få styr på vores lejlighed, og sige MIC DROP til Danmark, og flyve til Singapore – og IKKE kigge tilbage. nike air max tn soldes Kysse på vores farmand. Starte Bella op i 3 klasse. chaussure adidas zx flux WTF. Hvor blev tiden af.? Dyppe min trætte krop i vores pool, som jeg har savnet i 2 mdr. Slikke sol og nyde, at nu skal jeg være i varmen indtil December igen. … Og bare komme tilbage til dét der er vores liv, og hverdag. Så lang sommerferie er jo et stort break i enhvert liv.

3 kommentarer

 • Mie

  Er din Zara jakke en ældre sag (den ser super fin ud)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor ser du bare skøn ud! 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er så spændende at følge med i jeres Singapore liv! Selvom jeg selvfølgelig godt kan sætte mig ind i, hvor svært det må være, at være så langt væk fra sin familie og det man kender, så kunne jeg nu alligevel godt tænke mig at prøve det selv en dag. Jeg er dog stadig ung, og har rigeligt med tid til at nå den slags.
  (Og så er du forresten også simpelthen så fin at se på🌸)
  nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRAWSTRING BAG..