DATE NIGHT. FARVER OG DET PERFEKTE SELSKAB..

MAJ MIN YNDLINGS MÅNED PÅ ÅRET..

 

MAJ ER MIN FAVORIT MDR PÅ ÅRET og derfor sukker jeg også lidt, når jeg kan se på insta at foråret er ved at komme i Danmark. Folk begynder så småt at komme ud fra deres huler, der kommer færre lag tekstiler på, smilet er lige en anelse bredere og vinterdepressionen kan blive for en stund blive gemt væk.

Mine planer for Maj💞

Genoptag min Reformer træning, kroppen har ikke helt været med på for hård træning – jeg går stadig mine ture, og træner med træner 1 gang om ugen, men så bliver det heller ikke til så meget mere end det. Mommy is mentally tired!

Lave disse Edamam falafler Mie har ovre på hendes blog. De ser mega mums ud og adde en gang blomkålsris, som jeg også ved hun er kæmpe fan af. Savner hun laver mad til mig herude i Orangehuset.

Forberede mig til DABS bal, årets helt store fest. Årets tema er ‘One night in Paris‘ og bandet er Big Fat Snake, så kan man så selv tænke over det – jeg tror i hvert fald ikke vi skal bruge ‘hashtagget’ #onenightinparis 😂 så kommer der nok noget andet frem.

Se anden sæson a ‘Divorce’ med Sarah Jessica Parker – jeg var faktisk ret meget fan af sæson 1. men er aldrig kommet til at se den nye. Hendes ‘ex-mand’ er virkelig sjov.

Købe Emma Martiny´s nye kogebog ‘Grøntsagsglæde‘ – jeg elsker bare min anden kogebog Mie har givet mig i gave🍆🌽🍅 så den skal addes til min samling.

Booke tid til en psykolog i Danmark, jeg har haft svært ved at finde en herude, da jeg lidt føler mig lost i translation. Følelser giver altså bare mest mening for mig, når man taler med en der forstår ens sprog.

Forberede pakning til Danmark. Jeg elsker at gå og købe små ting, der skal med hjem i min kuffert. Det kan både være ting til min lejlighed eller ting til mine veninder ‘Singapore Silk‘ 😂

Grine mere.. Man tager forgivet i livet, at man altid griner – men når en tragedie rammer, så er dét at grine faktisk ikke dét der er på tapetet. Men det vil jeg prøve på. Jeg vil ære min far ved at grine noget mere, for det ved jeg, han ville sætte pris på – og forlange af mig ❤️

Spare op til denne taske fra LeoWulff den er lige perfekt i størrelsen, og ikke for tung, da jeg kæmper med min nakke, og hvis mine tasker (høhø) er for tunge, så skaber det for mange spændinger i ‘nak-tøjet’ 😁

Hvad har I af dejlige planer for Maj?

Tæller dagene til jeg er hjemme på sommerferie i Danmark 🕶☀️

XX
R

2 kommentarer

 • Mille

  Hvor har du fandme pæne ben!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hvor er du sød. Det skal lige siges, mine ben er min største udfordring, noget som jeg er ked af, så de her billeder er redigeret ‘the shit out of them’ men de er så lange som de er på billedet ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DATE NIGHT. FARVER OG DET PERFEKTE SELSKAB..