VERDENS BEDSTE PØLSEHORN..

HVORDAN VILLE DINE YNDLINGS SKO SE UD??

SHOE OF THE DAY jeg tegner og tegner og jeg kan slet ikke tegne, men jeg prøver så godt jeg kan.. I dag får jeg mine swatches, så jeg kan begynde at vælge kvaliteter.. Jeg har forelsket mig utroligt meget i satin og velvet materialer.. Men da det er en “danse-sko-fabrik” jeg arbejder med, så har de ikke alt på lager, noget skal sources og noget skal købes hjem… De er dog kendt i Asien for at være de bedste til at skærer silke, og det er jeg lidt lun på ♥

Jeg finder min inspiration alle steder, nettet, magasiner, på gaden – på mine veninder etc. Jeg vil designe helt almindelige styles, de skal alle komme i basis farver – og så skal der være en sjov farve. Mit mål med skoene er de skal være prisvenlige – noget for alles pengepung, men de skal være lige så gode i kvaliteten som så mange andre brands. De skal være til at gå i, så højden spiller MAX i mit design, og så skal de være behagelige.. Jeg er dødsens træt af ikke at kunne gå i hæle, da de ikke rummer behagelighed og højde venlige hæle. NO MORE …

DESIGN DIN EGEN SKO – Hvis i skulle designe jeres egen sko, hvordan skulle den så se ud?

Stil:

Højde:

Farve:

Materiale:

Hæl type:

Kom med dit bud – og måske ender den i produktion ♥

 

Godmorgen Danmark vi ses om 1 uge.

XX
R

5 kommentarer

 • Marie Schmidt

  Gad vildt godt designe min egen sko!! Min skulle have 6cm hæl, spids snude og lukket tå, så man kunne have den på en hel dag på arbejde. Farvemæssigt: grå, sort, bordeaux rød, pink. Og så i ruskind, læder med “slangeeffekt” eller mat stof. Og så skulle de have en helt tynd ankel-rem så de sidder ordentligt fast på foden.
  Glæder mig til at se, hvad du finder på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det lyder godt nok også rigtig pænt, og mega gode farver du har valgt ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg har for evigt ledt efter en meget enkel peeptoe i python. Ikke ægte python selvfølgelig, men præget læder måske. Det skulle være en hvid/sort slangeskind. Ikke verdens tyndeste hæl, men hælen skal være samme farve som resten af skoen. Ikke noget med sort eller træfarvet hæl – samme skind! Den må gerne være lukket hele vejen fra tå til spids, altså ikke åbne sider. Kun peeptoe. Helst ikke højere end 7 cm. En klassiker i mine øjne. Men som altid bliver lavet med 12 cm hæl 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det lyder også bare rigtig lækkert. Jeg glæder mig til at se, hvilket læder jeg kan vælge imellem. Skulle gerne have det her om 1 times tid.. Yaaaay ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Klassisk men med nogle uventede detajler – lynlås, crocoprint, spids snude.
  Max 8 cm – gerne plateau
  Sort, grå, slange, croco, brun, måske leo men smagfuldt! Stærk blå, olivengrøn, rust, rosa, rød, pink – også godt men så skal skoen ikke være for dyr.
  Læder – indvendig og udvendig, plastic/gummisål. Sko der ikke er læder burde forbydes, de gør ondt at gå i, og ser mere tacky ud, dårlig holdbarhed (samme gælder tasker)
  Og husk at den høje hæl skal være plastic/træ – ikke overtrukket med læder – et forkert skridt ned i en rist og så er de sko ødelagt.
  Lidt tykkere hæl, så de holder længere – og er iøvrigt mere moderigtigt pt.
  🙂
  Held og lykke med projektet!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS BEDSTE PØLSEHORN..