MR M IN BLACK..

KUFFERT ON POINT // SE MIN KJOLE ..

MEXICAN RECYCLE Clutch DANSK SINGAPORE // DRESS Jasper Living..

OUTFIT ON POINT Jeg er så småt ved at pakke, og har i dag lige addet lidt ekstra ting til min kuffert, da jeg var forbi DANSK butikken her i Singapore, som sælger alt hvad hjertet begærer, og alt det, du slet ikke vidste du manglede.

DANSK er lidt vores Søstrene Grene herude, når man træder ind ad døren, så opdager man alt det man har manglet hele livet, og slet ikke var klar over. Pandora´s æske af små herligheder og smukke ting lige fra Hat´s of Cain, Jasper Living, Aprosio & Co armbånd, Mexican Recycle Bag´s og andre smukke items.

Jeg selv, kunne ikke stå for denne kjole og Mexican clutch. Jeg overvejer lidt at hoppe i kjolen, når jeg skal til Emily´s bryllup, da jeg har fundet ud af, jeg måske ender i den samme kjole som en anden blogger skønhed. Men nu må tiden vise, jeg lander samme dag som jeg skal til bryllup, så det kommer lidt an på humøret, hvilken kjole det bliver (og hvor oppustet jeg føler mig) HA!

Husk hvis du skal rejse, du kan se min personlige ‘Tjek Liste’ over hvad man skal huske, når man skal flyve langt. Find den lige HER.

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MR M IN BLACK..