VI MÅ SKILLES // INTET ER FOR EVIGT..

RIGTIGE VENNER, KAN EJ KØBES FOR PENGE // SINGAPORE JULEFROKOST ..

CHRISTMAS PARTY

Alexandra, Camilla, Mig, Anette & Trine // Foto By: Michael & Camilla

BLACK IS THE NEW … BLACK dagen var lørdag den 19 Nov og der var budt op til julefrokost. Der var købt ind til sild, laks, æg, fiskefilet med remo, dunser og ostebord. Vi havde skruet op for (camilla´s & Michael´s) aircon og tændt for ‘driving home for christmas’ for at fange julestemningen. Men der er altså lidt svært med 34-38 grader uden for. Hele byen er pyntet op med juledekortioner og rudolf er aldrig set i så mange (asiatiske) variationer. Kønt kan man desværre ikke sige det er, og julestemningen bliver nok også lidt svær at finde. Men om kort tid, der lander vi i DK og så bliver vi ‘slået’ i hovedet med den ; )

Vi havde aftalt vi skulle komme slutty klædt, men da jeg ankom var jeg åbenbart den eneste der havde holdt mit løfte.. Pænt akavet at være helt gennemsigtig, men som M sagde  ‘det er du sgu da altid ‘ nåhh nåhhh nåhhh, tak for den 😂 Jeg har sagt til tøserne ‘payback is a bitch’ der er endnu en jul næste år..#muuhaaahaahaaahaa 🎄🎅🏼

Helt uden vi var blevet alt for fulde, lavede vi en Mannequin Challenge som er mega hyped på youtube for tiden, I kan se den LIGE HER – det var Camilla der filmede, så hun var desværre ikke på. Vi prøvede 2 gange, men der knækkede vi helt den første gang. Det er altså svært at fange alle inden de bevæger sig, vi er jo håbløse til at være seriøse, utroligt mange har så alvorlige “voksen” jobs herude. hahaha(!)

Er så evig taknemlig for vi har så mange skønne venner i Singapore, nu hvor vi ikke kunne tage alle vores dejlige venner med fra Danmark – så er det så skønt, så skønt vi har fået nye venner for livet ♥

Singapore du er sgu meget fantastisk, også selvom du er alt for varm i November.

Dejlig Søndag

XX
R

PS. Bella og jeg, har lavet en lille video hilsen til jer LIGE HER. Sorry jeg gaber hele tiden og mit hår er så fedtet ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI MÅ SKILLES // INTET ER FOR EVIGT..