HER BOR VI..

NÅR MAN ER DET HELT RIGTIGE STED..

NÅR LIVET GIVER MENING Følelsen af at være helt det rigtige sted, ramte mig, da jeg var nede og hente take away i går aftes. En drøm om at bo i New York, har jeg haft siden 2007 hvor jeg var her for første gang. Byen tiltaler mig enormt meget, da der hele tiden sker noget – noget som jeg også elskede Singapore for. Jeg er nok ikke så god til når ting står stille. Derfor har vi også som jeg har fortalt før, en klar 5 års plan. Vi bevæger os hver 5 år, vi skal ikke være det samme sted i længere tid end 5 år, for så begynder vi at kede os. Vi er heldigvis meget ens M og jeg og han har det præcis på samme måde.

5 år boede vi på bryggen, 5 år boede vi i hus i Gentofte. 4 år blev det til i Singapore og så må vi se hvor længe vi bliver i New York. Man ved det aldrig. Vi troede jo vi kun skulle være i Singapore i 2 år og se hvor det tog os hen ; ) Så tiden må vise hvad der skal ske, lige nu er vi i hvert fald her og vi ELSKER DET❤️ Byen skræmmer mig også helt vildt, jeg er flere gange blevet virkelig chokeret over hvordan der er her, men det er nok kontrasten mellem Singapore og USA. De er meget stille i Singapore og holder hånden foran munden, når de siger noget og her er man slet ikke i tvivl om hvad de snakker om. Som i slet ikke. #motherf*****er

Mine tanker med alt der her mundavl er bare. Man kan godt drømme, nej, man SKAL drømme og selvom jeg slet ikke troede det blev en mulighed at komme til at bo i New York, så blev det alligvel en realitet. Når man spoler 12 år frem og finder sig selv gå ned af Reader Street med en gang falafel salat i hånden, så kan man ikke andet end at føle “dreams do come true”

Kys og håber jeres mandag er smuk. Nu vil vi gå ud og finde et sted der serverer pandekager (og bacon) ❤️

XX

Rikke

2 kommentarer

 • Lykke

  Lyder spændende – må jeg spørge hvad din mand jobber med, siden I kommer sådan rundt ? Savner du ikke selv at have et job – og ikke `blot` være påhæng ? Misforstå mig ikke, det er ikke negativt, jeg ville selv elske det… Men du virker som en meget handlekraftig kvinde. Måske du kunne lave et indlæg om det, at være ` med rundt ` som hustru 🤪😜❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Min mand arbejder i finansbranchen. De sælger software der analyserer firmaer. Du ved ligesom med Chandler fra FRIENDS ingen ved hvad han laver ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HER BOR VI..