GIRLS OF THE LION CITY..

HØJ PÅ SUKKER OG BALLON BLOMSTER..

KILL ME SOFTLY vi holdte Bella´s fødselsdag igår for hendes ‘Singaporeanske klasse’, det er de slet ikke, men det er så vi kan kende forskel, fordi om 1 mdr. der holder vi (igen) for hendes gamle danske klasse, hvor hun skal holde med hendes veninde Andrea ♥ det gjorde de også sidste år, og det var bare så hyggeligt. Andrea har den 11 dec og Bella har den 12. Match made in heaven – og for det ikke skal være løgn, så har hendes bedste ven Frederik fødselsdag den 7 Dec.. December børn RULES THE WOLRD ♥ Så der er nogle forældre (host host) der har kedet sig på samme tid, mon det var noget med noget påskeferie ; )

Nå, men det gik godt i går, der var 12 børn og heldigvis en masse af vores søde venner blev og hjalp til. Er ikke sikker på,  M og jeg kunne ha´klaret det helt alene, der var godt nok run på… Hun havde ønsket sig en Pinjata i form af et æsel, candyfloss maskine, ballon lady – og en der kunne lave glitter tatoo´s, og hvad hun ønsker skal hun få, er det ikke det man siger?

Selvom festen kun varede 2 timer, så har jeg jo planlagt det i en (flere) uger, og købt hellium + balloner, farvekoordineret bestil, krus, gafler, servietter, dug etc etc. så det hele skulle passe sammen. Heldigvis havde vi “rainbow” tema, så det hjalp lidt på det hele, da der var flere farver der kunne gå sammen. Jeg gik ikke i alle de dyre gavebutikker for at købe pynt, jeg var i mange lokale små butikker for at få den bedste pris på alt. Heldigt for mig, er alt det plastik bras vi har i DK som oftes fra China, så det er jo ‘win win’ for mig. Men du kan også blive taget groft bag i hvis du ikke går de rigtige steder hen, specielt som uvidende expat frue.

Festen endte kl 17.00 og der var ryddet op og lavet aftensmad 1 1/2 efter, vi spiste. Vi pakkede gaverne ud og vi gik i seng kl 21.00 totalt maste af bare 2 timer med 12 børn. Godt vi kun har ét barn siger jeg bare, for vi er sgu ikke særlig robuste, åbenbart – stort respekt til folk med flere børn ; )

Dejlig Mandag – her regner det, det faktisk lidt koldt ca. 26 grader og jeg er hoppet i en lille trøje. Brrrrrrrr ; )

XX
R

Så i de invitationer jeg havde sendt ud til hendes fødselsdag? SE DEM HER..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

GIRLS OF THE LION CITY..