MAN KAN KLÆDE MIG PÆNT PÅ..

VIVE LA FRANCE..

(Fotocredit: Bella Bumbum)

LYNETS HAST så er der kun 2 dage tilbage til vi skal hjem. Jeg forstår simpelthen ikke hvor tiden er blevet af? Vi landede tirsdag i Nice, og efter der er tiden fløjet afsted. Vores venner har besøgt os her i Le Lavandou hvor vi bor, så vi har nogle aftener været 17 voksne og børn til hygge på stranden. Man forstår og sætte pris på det, når man bliver ældre kan jeg mærke. Og se sin datter på næsten 8 løbe på stranden, og lege med sine venner/veninder, som M har fortalt han gjorde da han var lille, det går lige i hjertet♥ og det er noget, han ville have elsket at se. Aldrig har jeg sendt så mange billeder til ham, og følt mig så fyldt op af glæde, men også savnet til ham.

Den første dag her kunne jeg slet ikke finde ro i kroppen, da jeg på en måde følte det var forkert, jeg var her ved hans forældre, sammen med hans bror og hans familie, når det burde være ham…!

Der er mange priser man betaler ved at leve på den her måde, og det er noget vi skal lære at fordele, og ændre, så det passer til os. Næste år bliver det helt sikkert en anden sommer, that´s for sure.

Vores venner har vendt snuden mod Nice, og skal være der 3 dage. Det var med meget blandede følelser de tog afsted, men håber på de får de bedste dage der. Man må ikke lade frygten tage over, så vinder og opnår de tosser jo det, de gerne vil. Og det skal de ikke have glæden over.

Så nu er det bare os og vores “lille” familie, dog stadig 5 voksne og 3 børn der skal hygge til tirsdag morgen, hvor vi flyver hjem fra Nice. Så sørg lige for noget varme og godt vejr. Vi er klar til at embrace Danmark igen, og tælle ned til vores “far” kommer ♥

Kys fra varmen
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAN KAN KLÆDE MIG PÆNT PÅ..