NÅR INTET ER SOM FØR..

NÅR BLOMSTER SIGER MERE END TUSINDE ORD..

tempimageforsave

DER ER SÅ MANGE TING MAN KAN GØRE FORKERT men blomster er ikke én af dem. I dag ringede det på døren, og op kom en mand med blomster i elevatoren. Jeg troede først han var gået forkert, men da jeg sagde til ham på meget barnligt engelsk ‘NO, MY NAME IS RICKY‘ ja det hedder jeg altså herude, så sagde han til min store overraskelse ‘YES Madam, these are for you‘ SAY WHAT? Jeg har ikke set en dusk i 3 år, ej hellere, når M har gjort noget forkert, og det sker ret tit, hvis I spørger mig😋 Blomster har nemlig samme pris, som vægten i guld, så det er ikke så tit sådanne en smuk buket har stået på mit bord. Men i dag skulle være dagen, og så fra nogen jeg slet ikke havde forventet. Min venindes forældre, som aldrig har mødt min far, men som bare ville sende deres tanker til mig, det er sgu da kærlighed fra 2 mennesker til et andet ❤️

Der er så mange ting, man kan sige forkert, til et menneske der har mistet en de elskede. Jeg kan nævne bare én…

‘Hva´så Rikke, er du ved at være ovenpå igen?’ !!!!!!!!

Ovenpå?? Fra hvad? Det lyder som om, man har haft vand i kælderen og huset har været under renovation de sidste 2 mdr. Ovenpå??? Nej det er jeg sgu da ikke, og det kommer jeg ikke til at være den næste lange stykke tid, og måske aldrig! Jeg har mistet min far. Min far, det er nok noget af det tætteste det kommer  – og selvom ham og jeg, har været på en rigtig lang rejse de sidste 5 år, så er der 700 ting der hele tiden er i ens tanker. Fik jeg sagt for meget, fik jeg sagt for lidt? Fik jeg krammet ham nok, fik jeg fortalt ham jeg elskede ham nok. Vi kører the blame game, og smerten går jo ikke væk, bare fordi der er gået 1 måned.

Tanken om aldrig at se ham igen, og aldrig høre hans stemme sige ‘Hej Rikke, det er far‘ også selvom der er nummerviser på en telefon, så skulle han altid lige sige det var far, bare for at være sikker på, jeg vidste det ❤️ Eller ‘Du ser dejlig ud skat‘ det var han rigtig god til at sige.. Hvem skal nu sige disse ting til mig?

Alt er forevigt forandret. Jeg er ikke den person jeg var for 1 mdr. og 1 dag siden. Hun forsvandt den 23 Marts, da min far tog afsted før mig. Noget af hende døde også der, og den del kommer aldrig tilbage, for den tog han med sig. Måske hans måde at tage et lille stykke med af mig, dog ville jeg ønske jeg kunne få det tilbage. For den skal der lige nu er her, hun har ingen svar på de spørgsmål hun står tilbage med. Hendes glæde er svær at skimte, og hendes humor er for nu, sat lidt på hold. Selvom jeg prøver at være stærk for Bella, så knækker jeg også når jeg bliver overvældet af følelser. Hun skal også se sin mor ked af det, hun skal dog bare have det i små doser, for hun har sin egen sorg hun skal finde ud af, og den skal ikke kvæles med min. Men hun kan altid komme til mig og snakke om morfar, og det gør vi hver eneste dag, når tankerne på ham lander.

Jeg vågnede kl 4 i nat og bare lå og tænkte på ham. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor han mon er. Min far var ikke en troende mand, han troede ikke på noget, han ikke kunne holde på i begge hænder. Det sagde han altid, derfor var han heller ikke del af folkekirken. Jeg kan ikke lade være med at trække på smilebåndet når jeg skriver det, for det er så langt fra mig, men så meget min far. Han gik sine egne veje, og ingen kunne stoppe ham, ikke en gang mig❤️ Jeg har hadet ham for det til tider, men nu hvor han er borte, så er det noget af det jeg tænker tilbage på med en varme i hjertet.

Min far var sin egen, og jeg kan ærligt ikke være sur på ham. Han har gjort mange dumme ting, og endnu flere rigtig dumme ting. Men han var min far, og han var Bella´s morfar – og han var pisse sej. Jeg elsker ham endnu mere nu hvor han er borte, end jeg fattede jeg gjorde, da han var her. Jeg har hørt så mange fantastiske historier om ham, som alle hans venner har delt med mig, de har varmet mit hjerte og tegnet et billede af ham som mand, og som en rigtig god ven. Han var et rigtig godt menneske, og jeg er taknemmelig for, jeg er en del af ham. Når jeg kigger på Bella, så kan jeg også se små dele af ham, selv hendes små tæer ligner hans😂 Han er alle steder, han er en del af os, og han er med os, det må vi glæde os over, når det nu ikke kunne være anderledes.

Jeg griner mens jeg græder farmand, præcis som jeg lovede dig.

Tak for ALLE jeres beskeder, jeg har lært hver og en, og svarer når jeg lige har fået lidt energi. Men de varmede allesammen💋

XX
R

5 kommentarer

 • M

  Tanker til dig ❤️. Jeg har min far, men mistede min morfar da jeg var 8 og jeg tænker på ham hver dag, og nu er jeg 40. Den største sorg nogensinde. Så tanker tii dig og Bella. Det er en sorg for både dig og hende man ikke bare lige kommer over 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Wilki

  Rikke, jeg sidder her og læser din fine tekst med tårerne trillende ned af kinderne.. og det er jo ikke mig om har mistet..
  Men de fine ting som du skriver om dine tanker og din sorg, giver så mig mange tanker om mit eget forholdtil mine forældre, og hvad der fylder
  i vores relation -og om det er sådan det skal være… Tak for det❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Christina,

   Man kan ikke ændre det der er sket – men man er selv herre over fremtiden. Jeg tror nogle gange skal folk man kender, ramme sorgen rigtig hårdt, før man selv forstår ens realitet. Jeg håber for dig du vil tænke over mit tab, og ændre det du føler der er fair at ændre. Intet skal være for enhver pris, og man handler ud fra det man får serveret. Men hvis man ikke ændre noget, så får man også det samme som man fik sidste gang. Og ens forældre er den udgave af forældre de kan være, og måske det også er helt okay. Heldigvis er vi anderledes end vores forældre, og selvom vi er så trætte af dem til tider, så skal vi også tænke over og huske på, de kan være væk i morgen.

   Kys
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Hej Rikke! Jeg fik anbefalet din side af en veninde! Jeg er egentlig ikke typen der læser blogs og følger folk jeg ikke kender på IG. Men for pokker hvor har du gjort indtryk på mig!
  Jeg mistede min far den 14 april, og jeg kan nikke genkende til alle de følelser du også går igennem. Det er sindssygt hårdt og frusterende at se alle andres liv gå videre når ens eget stadig er gået i stå! En dag efter min fars bisættelse var der også en der spurgte “ Nå! Er du så ved at være ovenpå igen?” Øøøøh hvad tror du selv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej L,

   Hvor er jeg ked af at høre, du har mistet din far ; ( Det er så umenneskeligt – og jeg vil sige, der er mange der har sagt til mig, man skal jo miste sine forældre på ét eller andet tidspunkt. Det har jeg et svar til FUCK DIG!!!! Og NEJ jeg er ikke ovenpå igen, og det kommer jeg aldrig til at være. Så fuck af hvis i ikke kan relaterer, men lad være med at prøve at komme med gode råd!!! MOTHER FUCKERS ; )

   Jeg har absolut ingen gode råd til dig – og jeg ved ikke hvad du har mistet din far af, på mine gode dage tænker jeg han er et bedre sted – og på mine dårlige der hader jeg bare alle. Jeg er får sårbar og for sur til at være ‘voksen’ i det her, og når alt kommer til alt, så er vi bare børn – og de skal have lov til at være triste ; (

   Hvis du har behov for at snakke, så send mig en mail på Rikke@looklab.dk

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR INTET ER SOM FØR..