RISK TAKER..

HVAD SKER DER EGENTLIG // BUMBUM..?

IMG_7292

BELLA UPDATE Flere har spurgt til Bella, og hvad der er sket med hende vedr. borrelia situationen. Jeg har faktisk ikke rigtig haft så meget energi, til at skrive om det – eller blogge generalt. Det har virkelig været noget der har trukket tænder, og drænet en fuldstændigt.

Hun har gennemgået 4 uger, med meget meget stærk medicin, som hun skulle have 3 gange om dagen, morgen, middag, aften. Hun var top sej. Jeg selv, havde aldrig drukket det, da det lugtede af virkelig nasty penicillin piller. Men hun gjorde det uden at beklage sig på nogle måder. Jeg tror også, hun selv har kunne mærke på hendes krop, at det var det, eller hun ikke blev rask.

Hun har været meget træt, og haft ondt i kroppen forskellige steder, forskellige dage. Men altid kun i den ene side af kroppen, hvor hun var blevet bidt. 🙁
Men ud over det, har det “kun” været ondt i hovedet og træthed, som har plaget hende – men stadig været top sej. Hun har haft et brev fra lægen, hvor hun har været fritaget fra alt sport og udfordringer, som ville kunne udmatte hendes krop. Men hun har slet ikke gjort brug af det, og det er sgu ret sejt. Man havde da ikke kunne se min røv for bare skosåler, så var jeg da skredet fra gymnastik, hvis jeg havde sådan en seddel ; )

Vi snakkede med en læge hjemme i danmark, der sagde vi havde fanget sygdommen, imellem stadie 2 og 3. Stadie 1 er udslettet som hun havde HER. Stadie 2 er der hvor kroppen begynder at reagerer på det, med ledsmerter etc. Stadie 3 er her hvor der kan forekomme lammelser, og det kan gå på hjernen.

Så jeg føler mig meget heldig, og med troen på, at vi er på et godt sted. Jeg håber ikke på, at der kommer flere reaktioner – men man ved det aldrig. For vi kan ikke se ind i kroppen, og se hvad der foregår.

Men jeg krydser min fingre og ber til gud om, at vi har slet slutningen af dette, for det kan hendes lille krop slet slet ikke holde til. Men vi skal se en infektionsspecialist næste uge, så må vi se, hvad hun siger ♥

Tak for alle jeres tanker, det betyder utroligt meget. Specielt når man sidder så langt væk fra “hjem”, og er helt alene. Så varmer det med jeres beskeder. ; )

Kys
R

 

3 kommentarer

 • Denise Amanda

  Godt hun er okay. Sikke en omgang! Nok ikke lige den fedeste start på et “nyt liv”.
  Det ser ud som/lyder som om hun er en ret sej pige! Godt hun også har en sej mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har altså virkelig tænkt meget på jer, og hver gang der har været en opdatering, har jeg skyndt mig at sige det videre til min kæreste. Jeg håber så meget for jer allesammen at I har fået fanget det i tide og at behandlingen hjælper hende! I er SÅ seje – både expat-mor og expat-datter :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • min søn fik borrelia da han var 3 år og vi gik igennem et helved over 1 år og han var på vej ind i stadie 3 og er nu 11 år og er aldrig kommet over det … håber din datter er heldiger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RISK TAKER..