ALL BY MY SELF ; (

RISK TAKER..

8D3D70E9-08FE-49FA-A7E2-299477C8E71C.jpg B9389004-9EE5-4C49-B2FF-7E857126F057-0.jpg

For 3 måneder siden, næsten til dato. Drog min familie og jeg til singapore, for at følge M på hans Work eventyr, og for at skabe et eventyr for vores familie. Livet går hurtigt op i leverpostej og planlægning – hver dag blev det samme, som i går, og vi trængte til “frisk luft”.

Starten var rigtig hård, specielt for Bella i skolen. Mit hjerte blødte, og mange dage, brugte jeg i sengen, hvor jeg græd indtil kl 14.00 hvor jeg atter skulle hente hende. Jeg fortrød vores valg mange gange, og havde ondt af hende over, vi havde taget hende væk, fra alt og alle hun kendte.

Ugerne gik, og én skønne dag ændrede det hele sig, og hun fandt balancen i skolen, og blev mere modig i at snakke engelsk og tage kontakt til børn hun ikke kendte.

Hendes personlighed har ændret sig så meget, og i hun er min verden mega bad ass sej – og mit mini idol.

Så når man kommer hjem fra skole I går med dette diplom. Så må man sgu gerne være pænt stolt af hende, og hendes udvikling. ❤️

#bumbumrocke #risktaker

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL BY MY SELF ; (