SUNDAY BLISS..

MANDAGE STINKER!!

IMG_4711
MANDAG DIN KÆLLING I dag har bare været en rimelig udfordrende dag.. Bella græd fra hun stod op, til hun blev afl. i skolen. Hun ville ikke afsted, for hun forstår ikke hvad de siger der, og når der blev givet en ordre, så ved hun ikke hvad hun skal.
Hun tør ikke gå ned, når de har lunch, for hun skal klare sig selv, og selv bestille mad oppe ved skranken.. Så blev mor her sgu sur. Hvem efterlader også et barn helt alene, som lige er ankommet, og ikke taler sproget – ELLER kan læse. Var lige ved at give dem en morgen sherif-stjerne, og et los i løgene!! ; (

Åhhhh. Mores hjerte bløøøøder i dag, jeg har slet ikke kunne samle mig – jeg glemte sågar min mobil i den Über jeg kørte med. Så han måtte hele vejen tilbage til vores Condo, og afl. den til en meget flov Riksen ; (

Men jeg skal også være fair, de er top søde på skolen, og jeg har skrevet med hende lærer hele dagen. Så det skal nok gå, og de siger, hun har haft en dejlig dag, så det må jeg jo vælge at stole på.!! Or NOT!! ; )

Nu vil jeg hoppe ind i en Über (igen) og hente hende. Jeg tager en Über 4 gange om dagen, for at bringe og hente hende, fra skole. Skolebussen er fyldt, så den kan hun ikke komme med, før næste semester. Det er helt hul i hovedet, så min eneste udvej er nok, at jeg overvinder min frygt for at køre bil – og mander mig op. Jeg må lige tænke lidt ; )

Må I få en bedre dag end min og må jeres børn, være evig glade..

XX
R

5 kommentarer

 • katja

  Åhh det er sgu også hårdt at starte på skole uden at kunne sproget. Har selv prøvet det som barn. International skole og absolut ingen engelskkundskaber. Men det kommer hurtigt ☺. Det skal nok blive godt selv om det hele er nyt og svært. Det er det også på alm. danske skoler. Min datter på 7 vil heller ikke altid afsted. Fat mod I er mega seje
  Kh Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, jeg kan godt forstå det er svært for hende og ikke mindst for dig. Da min yngste søn skulle starte i international skole her i Spanien for 2 år siden græd han i starten tit om aftenen og jeg fældede så tårer når hele huset sov og følte mig som en virkeligt dårlig mor, men det hele blev godt igen.

  Og jeg er sikker på Bella nok også skal blive glad for det, de lærer hurtigt sprog de små. Måske kan du hjælpe hende lidt på vej med at se en masse engelske tegnefilm og installere nogle app’s der hjælper børn med at lære det engelske sprog. Tænker hun vil føle sig mere tryg ved det, jo mere du hjælper <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Øv hvor træls. Synd for hende og dig. Vi lejer en bil igennem Prime Carleasing – de lejer ud mdr til mdr. Super flexibelt, de afleverer bilen ved din dør. Og i kan kører 1 år uden lokalt kørekort. Det med at kører i den forkerte side det vender du dig hurtigt til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne MArie

  Åh, Rikke. Dit indlæg ramte mig lige i maven. Vi er godt nok ikke udenlands, men min lille datter på 3 år er lige startet i børnehave efter en dejlig lang sommer, og hver morgen de sidste to uger har været noget rod. Hun græder, er trist og dybt ulykkelig. Hun kender ingen, hverken børn eller voksne og der er ingen af de voksne der har tid eller overskud til at tage godt imod hende. Det værste i verden er simpelthen at se sit barn være ensom og ulykkelig. Jeg har ellers en meget social og udadvendt datter, så det her kom helt bag på os alle. Mit hjerte bløder og jeg er sekunder fra at kontakte institutionen og bede hende flyttet til anden stue. Det kan da ikke være rigtigt at en lille pige selv forventes at tage kontakt til de større børn. Åh, hvor jeg håber i morgen bliver bedre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Petersen

  Åhhhh… Sødeste Bella – øv, hvor gjorde det ondt at læse hun er så ked af det. Godt hun har dig, i skal nok klare det. Og jeg synes stadig i er mega seje godt gået!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY BLISS..