SINGAPORE SAYS..

ALLE VEJE FØRER TIL..

IMG_7704

HVAD ER MIN BLOG NU og hvad var den før? Jeg har nok egentlig altid tænkt at bloggen var mit frirum til at skrible mine tanker og følelser – og har det ændret sig? Nej det har det nok ikke, men mit liv ser jo ret anderledes ud nu, end det gjorde for 6 måneder siden.

Min blog er dog nok blevet mindre mode, end det var før – men jeg har heller aldrig slået mig på, at være en modeblogger, for det er der så mange andre, der er virkelig gode til. Er jeg så en mor blogger?? Nej det vil jeg heller ikke sige – dog er jeg jo, nogens mor, men jeg har også mere i livet end min datter, og det har jeg også ekstremt meget brug for at have, ellers bliver jeg skør. Og det er det jo ikke blevet mindre af, at Bella og jeg, er rigtig meget sammen nu.

Jeg vil dog sige, at jeg vil opfordrer alle til at rejse til udlandet, hvis chancen byder sig, og det er et land, hvor man kan se sig selv bo. For det er den største oplevelse ever, for en selv, og for ens familie. Mon vi nogensinde kommer hjem igen, det kan jeg godt tænke på tit. Hvis jeg skulle flytte et andet sted hen, så drømmer jeg om New York ♥ Jeg forstår virkelig ikke, jeg er født på Nyborg Sygehus, for jeg burde altså ha´været født i USA og nærmere betegnet (upper) New York, hvis det var mig der skrev historien. Det skete bare ikke – men 5800 er tæt på ; )

Hvad skriver jeg så om nu? Har jeg ændret fokus? Har jeg ændret retning? Det har jeg jo nok ikke, jeg følger bare mit hjerte, og hvor det tager mig hen! Jeg kan ikke skrive at jeg skriver om det ene eller andet, for jeg skriver vitterligt om det jeg oplever. Og trust me i mit liv, der er der ingen retningslinier. I wish. Men det er jo klart at det ændrer lidt, at jeg er flyttet så langt væk fra Danmark, til den anden side af verden. Så mit/vores liv ser selvfølgelig anderledes ud.

Oplever jeg mere nu end jeg gjorde før?? Ja på mange måder gør jeg, men på mange måder gør jeg ikke. Det kommer an på hvilket lys jeg ser det i for på rigtig mange måder, der føler jeg, at alle mine blogger-veninder i DK de oplever så meget, hvor jeg bare sidder her, og står lidt stampe. Og på mange måder, der føler jeg, at min familie og jeg går glip af alle de fester, fødselsdage og middage der bliver holdt, men vi sidder her. Men på mange måder, der ville de nok gerne bytte, hvis jeg kender dem ret ; )

Men jeg håber stadigt i har lyst til at følge med, for lige gyldig hvor jeg er i verden, så fører alle veje altså til mit ærlige hjerte – og det ændrer jeg aldrig på ♥

8 kommentarer

 • Mette R

  En af de ting der gør jeg følger med er helt sikkert at tingene kommer fra hjertet. Du er ærlig når du skriver og man få et indblik i dit liv. Jeg har ikke behov for at du sætter en titel på din blog, for i min verden ef den lige som den skal være. Og ja måske har den ændret sig fra da du boede i Danmark til nu – men så er det altså heller ikke mere. Jeg nyder at følge med her og hvorend du måtte tage bloggen til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Dejligt du følger med Mette, det betyder rigtig meget ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • At gå glip af fødselsdage og fester, var også en af de ting jeg synes var svært, da vi boede i udlandet i 6,5 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja, jeg kan godt mærke, at det savner jeg også meget – men det er 1 dag ud af rigtig mange – og jeg har det sgu godt her, jeg kan ikke klage ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Det er rigtigt dejligt at følge dig, uanset hvor du er i verden 🙂 Jeg følger gerne med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You know who

  Om du kommer hjem ???? Det ka jeg love dig for du gør – ellers kommer jeg personligt og henter dig medmindre next stop er NYC så flytter vi med

  Skat du misser intet i DK alt er same same – ville med glæde byttet hvert et sek. For alt det du oplever dernede. Jeg ville bare ikke klare det aå sejt som dig – jeg ville sidde alene i lejligheden uden nogen nye bekendtskaber – DIG du bliver Best Friend med stewardessen i håb om 1. Klasse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha.. Jeg prøver alt, for at komme på 1 class baby, you know it ; ) Den gik dog ikke, og jeg prøvede mit bedste,det er virkelig på vej ned af bakke for mig. 33 sucks. 23 der peaked jeg ; )

   Kommer hjem til dig min skat, dont worry – og hvis vi hopper til NYC Så kommer I med, så kan Onkel Kimmer og M bo sammen, så snupper vi et Town House i Soho.

   Kys og ses snart.

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SINGAPORE SAYS..