SINGAPORE SAYS..

IMG_7698

Kimono TALES OF REBELS // Bag Jasperliving.com // Sandals UZURII // Glasses YSL..

Kat skrev et indlæg igår (LIGE HER), med mange facts hun har fundet på nettet. Men Singapore er mere end det, når man først bor her – jeg vil prøve at tegne et billede 🙂

♥♥♥

1. Når man går på restauranter, så får man aldrig maden samtidig – som oftes kommer de voksnes mad, før børnenes. Eller jeg er færdig med min mad før M får sin. Super hyggeligt at “spise” sammen.

2. Mændene har lange negle og hår der stikker ud alle steder, for “good luck”, kan dog ikke andet end at tænke, “Ja good luck with that”. Det gibber altid i mig, når jeg kører med en taxa, og chaufføren sidder der i alt hans glory (og stikker…yiiiks).

3. Herude er det ikke nogen skam, at prutte, bøvse og snotte på åben gaden. Sådan en rigtig god “hakker”, hvor man putter fingeren op på næsen, og puster luft ud af det ene næsebor, med den højeste lyd, der kunne skræmme selv en døv. (holy moly)

4. Folk er enormt langtsomme. Selv google map siger, at det tager 17 min at gå 1.1 km. Der er ingen der skynder sig. Hvis man skal købe noget, så er der som regel 3 mennesker til at ekspederer ens ordrer.
De har heller ikke travlt, når de står i kø – alle elsker at stå i kø!! Det er ikke så godt for Riksen, som ingen tålmodighed har. Sneglefart er meget godt beskrevet. Det har taget mig 2 måneder og 10 opkald til vores internet udbyder, før de endelig kom ud. Hver gang, så sagde de, vi ringer tilbage inden for 48 timer. Det gjorde de så ALDRIG.. De må ha´ment 48 måneder – det var først da jeg brugte min 5800 ghetto gansta tone, at de fluks sendte en ud, som fiksede mit problem. Muuuhaaahaahaa.

5. Herude vasker man hænder inden man skal på toilettet (WTF) så går man så ind, stiller sig op på brættet og pisser ud over det hele…!! Suuuper. Så går man ud igen og vasker sine hænder på ny.!! Måske man skulle overveje at vaske sine ankler i stedet.!!

6. Julepynten kom op for 1 måned siden, og bliver taget ned igen til Feb. Så vi har “jul” her i 5 måneder om året – og de elsker jul. Ud over det, så fejrer vi alle nationaliteters højtider, så der er enormt mange helligdage her. Hvis en helligdag falder på en fredag, så har man også fri om mandagen. Singapore lov. Bumbum.!!

7. Den længste flod i Singapore er kun 10 km lang, men det passer jo meget godt med, at Singapore er 1 1/2 gang større end bornholm, og her bor 5.5 mio mennesker totalt. Planen er, at i 2020 der skal der bo 7 mio. Ved ikke hvor vi allesammen skal være? Men det finder de jo nok på.

8. Singapores “maskot” er en Merlion. En kombination af en løve og en havfrue – for det er jo meget normalt, og et dyr alle har set..not ; )

9. Singapore har den højeste skybar 1-Altitude i verden, med sine 282 meter over sealevel. Jeg har selv været der, og jeg gik hen til kanten én gang, og så gjorde jeg så ikke det igen. Der var kun 1 elevator op til 64 etage – og det eneste jeg kunne tænke på var, at hvis der skete noget, så kun alle vi gæster jo ikke komme ned, og hvis bygningen brændte, så nåede vi jo aldrig ned i live.
Jeg skal klart tilbage, men det bliver ikke et sted, hvor jeg tager hen hele tiden. ordet “fear of dying” kommer vidst i brug her.

10. Singapore er det sted i verden, hvor det er dyrest at eje en bil – og med vores priser i danmark, der troede man jo ikke at de kunne blive højere, specielt ikke når man i DK betaler 75% mere end i sverige. Men det kan de, også derfor at vi ikke har nogen bil. Plus fordi de kører i den anden side, af vejen. Det bliver et nej tak lige nu.

///

Men på trods af alle de her særheder, så elsker vi stadig Singapore, og er meget glade for at være her. Hvor i verden, kan man hoppe på et fly og 1 1/2 time senere, der står man i Bangkok (okay nok et par steder, but you get the point) 2 timer Maldiverne. 3 timer Manilla – det er jo fantastisk. Og vi har selv denne weekend kørt 15 min, og så var vi på staycation og nød følelsen af miami lige for vores fødder. Det var luksus med luksus på. ♥

Så hvis man overvejen en tur til Australien, så gør jer selv den tjeneste, at stoppe i Singapore et par dage – byen har så meget at tilbyde ; )

 

 

2 kommentarer

 • Vi kommer den 15. januar!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Uhhhhh.. Feeeedt.. Så håber jeg, jeg er her, mine svigerfamilie kommer nemlig, og tror turen går til Bali, men jeg satser på, at jeg er her ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STAYCATION W HOTEL SENTOSA..