DANMARK VI SES..

INSTA UPDATE // GAMLE OLE OG LIDT BLANDET (DYRT)..

FullSizeRender

LYKKEN ER 💓 Når der kommer én dansk ost forbi 😁 Fra Arla til Singapore ✈️ #ostefamilien #hapshapshaps #orangehusetskøkken #deblegedanskereerglade #livetudenkøer #theinsidergoestosingapore #singaporeliving

Ja vi har ikke meget at gå op i hva? Singapore er så meget baseret på mad (og arbejde) at man ikke kan lade være med, at savne sit kendte føde. Dog er vi heldige (alt til den nette sum af 7 trilliader) at det meste kan købes, “næsten for penge”! NOT!

Tror jeg gav 60 kroner for denne ost. Nu skal det lige siges, at alt mad er dyrt her. Så man skal trække lidt af prisen fra, når man tænker på, vi kun betaler 20 % i skat. Har bare svært ved at regne det med ind i stykket, når jeg står med en Lurpak til 55 kr – jeg kigger søgende  efter, om der mon måtte følge en rengøringsdame eller en Porche med til den pris. Men bliver skuffet gang på gang. Vi har også rengøringsdame, så jeg satser på Porchen næste gang. ; )

Mange ting kan vi også købe i vores Sømandskirke. Lakridser, haribomix, leverpostej, remoulade, syltedeagurker, pålægschokolde etc. Så vi mangler ikke noget. Vi har også et “German marked” hvor man kan få alt muligt, fra danmark. Men sidst jeg var der, ville jeg købe lidt lækkert, og jeg endte KUN med at købe usundt. WTF? Det var jo slet ikke meningen, men hold da op, hvor var M og Bella vilde med drømmekagen. Plus point til Mor.

IMG_5241

“Alt dette” som I ser på billedet kostede 500 danske kroner. Følte mig lidt øm i rumpen, da jeg gik ud af butikken. For der var man da godt nok lige blevet taget tørt bag i.!! Av Av Av.

IMG_6360
Drømmekage hitter altså i Orangehuset – og det er ikke sidste gang, den bliver bagt. Dog tror jeg lige, det må med fra DK. For mener den kostede 100 kr. Det er helt skørt.

Ps. Hvis i undrer jer over lommeletterne, så er det fordi, man kan ikke købe dem i butikkerne, de har kun sådan nogle 1 lags, fimsede servietter. Det dur jo ikke, når man har en stor nordisk næse, der bliver forkølet hele tiden. ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANMARK VI SES..