TAAAADAAAAHHH DAAAAA!

CANDYSTRIPES..

IMG_4988

STATUS: Så er der 14 dage tilbage til jeg/vi rejser. Det er jo sindssygt hvor hurtigt disse mdr. er gået, og jeg aner ikke hvor tiden er blevet af!! De næste to uger bliver ret crazy, da vi skal have sagt farvel til en masse mennesker. Eller på gensyn er det jo, da jeg både regner med at være hjemme i oktober og i over 1 mdr. i Dec. Så det er jo ikke farvel for evigt.

Jeg har downloaded alle tænkelige former for online chat service, og jeg agter at bruge dem, hver eneste dag. Hvor er man egentlig top heldig man lever i 2015 og man har alle de muligheder for, at snakke med folk across the world. Jeg er stadig glad for i sover, når jeg vågner, for så vågner i jo hen af “min dag” – og ligegyldigt hvor sent jeg går i seng, så kan jeg altid skrive til jer. Det er sgu da optur. ♥

Jeg glæder mig til at komme derud, og begynde at lave mine videoer – jeg tror også jeg kommer til at bruge min Facebook Rikkemay meget mere, da jeg tit har nogle updates, jeg gerne vil dele med jer. Men det er måske for “lidt” til det er til et indlæg – og ikke helt Instagram værdigt. Så derfor tænker jeg, jeg vil bruge min Rikkemay til lidt løst og fast. Er i mange der er på FB også? giver det mening?

Nu vil jeg hoppe op i sofaen med manden, jeg har lige været i bad (og Mona spiser ostemaaaaaaad…)- og der skal sluges utallige mange afsnit af Entourage, hvilket jeg stadig ikke fatter, vi ikke har set før. (!!) Godt der stadig er 4 1/2 sæson tilbage. Dobbelt op på lucky. ; )

Godnat damer. ♥

4 kommentarer

  • Elsker din tunika. Hvor er den fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Ved du hvad, der er slet ikke mærke i den. det er så mærkeligt. Men jeg har lige købt den hos TROIS POMMES på strandvejen i Hellerup til 500 kr – sat ned fra 3000 kr. Udsalgs SCOOP ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Uh hvor bliver det spændende med rejsen snart. 🙂
    Jeg flytter også selv til Singapore d. 30. Juli, så har det ligesom dig de næste to uger. Jeg skal gå på universitet dernede.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina B.

    set ned fra 3000 kr? Wow… 🙂
    Hvilken stof er den lavet i?
    Den ser meget sommerlig ud..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAAAADAAAAHHH DAAAAA!