COMBO OF MY DESIRE..

HOME IS WHERE THE HEART IS..

FullSizeRender 2

 

LEJLIGHED Vores hjem er fundet, og det er en kæmpe lettelse. Efter man har set 30 stykker, så mister selv et voksent menneske tålmodigheden. (selv Mr M) Vi gik efter en lejlighed vi kunne betale indenfor vores budget. En hvor der var et gæsteværelse. Et maidsroom, det har man altså her i Singapore.

PENGESKABET Mange bor i dét de kalder “bomb shelter room” Og det ligner ca. et dansk pengeskab. Not gonna happend. Mishelle vores au pair i dk. Hun havde 200 kvm for sig selv, så smider jeg ikke et menneske ind i et pengeskab, med samme temperatur som en grill. Menneske mishandling. Men sådan er det herude, og det skal man ikke fortælle de “lokale”, at det er synd, så synes de bare man er mærkelig og sippet. Så det holder jeg for mig selv – og jer ; )

NEW FRIENDS Men det er en lettelse det er på plads, så nu kan vi koncentrerer os om alt det udenom. I morgen skal jeg til møde på Bella´s skole, der kommer alle de andre forældre, så håber på at møde nogle søde nogle. Heldigvis kender jeg Louise herude, som har JasperLiving, hun har været SÅ sød, at hjælpe mig her, med alle mine spørgsmål. Det kan ikke betales i hjerter og kys. For det er jeg så taknemlig for. ♥

I dag er jeg meget on my own. Herren der skal forsørge mig, han har møder hele dagen. Så jeg må ud og se lidt på byen. ; )

XX
R

2 kommentarer

  • Godt at høre, at jeres lejlighed er fundet. Så er der i hvert fald ro på den del.

    Jeg har en rigtig god veninde i Singapore, Mette hedder hun, sig til hvis du vil møde hende.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Jeg skal da så meget møde Mette. endelig ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COMBO OF MY DESIRE..