WHITE IS THE NEW BLACK..

THE LONELY WOLF..

IMG_4149

Skjortekjole H&M // Sandaler UZURII // Taske PROENZA SCHOULER // Tørklæde MOSCHINO.

G O D M O R G E N  det er faktisk super rart, lige gyldigt hvor sent jeg står op her, så kan jeg stadig nå at lave et indlæg til jer, da i ligger og snuer. ; )

Om lidt starter den helt store lejligheds hunt. Vi skal se på 11 units, så det bliver en presset dag. Men også derfor vi er her. Så det er bare at spænde livremmen, suge maven ind, og holde tungen lige i munden. Dog har vi så lige fundet ud af, at hvis man vil byde på en lejlighed, så skal man give en check. En check?? Hvem fanden har stadig checkhæfte? det bruger man altså herude – så hvis man har en håndværker der kommer og laver noget, så skal det betales på den måde. Og her troede man, man skulle bo i et land, der var forud for sin tid, og blev snydt.

Men i dag bliver en rigtig spændende dag. Måske begyndelsen på et nyt liv herude. Jeg er stadig lidt i limbo omkring det hele. Ikke om jeg vil, for det vil jeg helt vildt gerne. Men stod på en rulletrappe i går, i en af deres mange centre, og så 4 veninder der stod og grinede, og fik en følelse af ensomhed. Det kommer til at blive mig der kører op af rulletrappen, helt alene, og alle andre har deres veninde ved deres side. Er jeg mon klar til det?  Heldigvis kender jeg nogle dejlige piger herude, og håber de vil lege med mig. ; )

Men alle starter jo herude helt fra bunden, så jeg skal nok klare mig. Men det bliver nok hårdere end jeg lige havde regnet med. Hilsen tudefjæset.dk .. Haha. Ej. jeg har ok. Bare mange ting jeg lige skal ha´styr på. Incl. mine følelser.

Håber i har sovet godt, og går en dejlig uge i møde.

Vi ses senere – og husk at tjekke @Rikkemay på insta. Der uploader jeg også billeder.

XX
R

 

9 kommentarer

 • Louise

  Kan godt forstå dine blandede følelser! Selfølgelig bliver det hårdt, og ensomt, og kommer til at føles meget fremmed nogle gange… Du slipper jo trods alt sikkerhedsnettet af venner og bekendte og alt det trygge, og springer lige ud i det blå! Det er fandens modigt! Men det bliver jo også spændende, udfordrende, sjovt, anderledes, og du kommer til at skubbe til dine egne gænser og bliver stærkere og klogere. Det bliver uden tvivl fedt og fantastisk og livsændrende, og heldigvis kommer du jo ikke til at blive helt alene. Og vi hepper på dig! Mange hilsener fra en der flyttede til udlandet alene og aldrig har fortrudt det selv om hun til tider har savnet sin comfort zone 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår virkelig godt dine blandede følelser. Selvfølgelig bliver det tis-i-bukserne-spændende, men alt det vante er lige byttet ud. Heldigvis har du Bella og Mr. M ved din side 😉 og så sidder vi en masse blog-tosser som glæder os til at følge med. Knus og kram fra 12 graders Nordsjælland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina B.

  Det skal nok gå, Rikke 🙂 .Det kan jeg godt forstå dine bekymringer.. Hvis man kan klare at flytte til Danmark (:-), kan man også klare noget mere internationalt monopol som Singapor..
  …Send os lidt af varme, please..Vi sidder i +11C..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ikke at vi sådan er veninder, haha, men jeg tager glædeligt min kæreste i hånden (og vores rygsække på ryggen) for at drage forbi Singapore, når vi rejser rundt i Asien – så har du i det mindste nogen at snakke dansk med 😛 Kan virkelig godt forstå at det virker lidt angstprovokerende at begive sig ud i sådan noget. Håber det hele ender godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det bli´r spændende! Den der fine H&M sag du har på… Er den gennemsigtig? Overvejer kraftigt at købe nu her før ferien:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hmmm. Gennemsigtig. Ikke i flg. min egen opfattelse, men det er den iflg. M -han går åbenbart ikke ind for slutty (ung) kæreste, der viser lidt hud. Men for ikke at skabe for meget påstyr herude i Singapore. Så købte jeg en “lang” top i H&M til 30 kr der dækker måsen. Så er der ikke noget problem. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ps. Men den er sindssygt fin. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Jeg er selv flyttet til USA med min mand sidste år, og jeg genkender i den grad de følelser og tanker du beskriver. Så jeg ville bare sige, at det er helt normalt(tror jeg nok). Sådan har jeg i hvert fald også haft det. Det vil gå op og ned. Men der følger også en masse dejlige oplevelser med – og nye veninder. Nyd eventyret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg tror også det er normalt. Jeg havde det også da jeg boede i USA. Men der var jeg 17 år og uden barn. Tror man lige så meget nu, har brug for gode veninder, når man er væk hjemmefra. Men heldigvis er der mange mange søde ladies her. Der er et kæmpe expat samfund – og sammenhold. Så det er betryggende. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE IS THE NEW BLACK..