THI THAO LAGERSALG..

THANK YOUUUUUU..

IMG_4315

Kjole H&M TREND (lige købt. Min er str. 36) // Jakke ZARA (lige købt. Min str. small) // Halskæde STINE A // Solbriller BOTTEGA VENETA via Opticzoo.dk // Taske PROENZA SCHOULER..

Vejret i dag er ca 30 grader – men det øsregner (pik og patter) så det er så fugtigt i luften, at selv min navle sveder. Ikke et kønt syn. for nogen! Jeg ligner en druknet mus, der ikke har været i bad i flere dage. Det har jeg dog, som i kan se på billedet, for det kan nemlig heller ikke betale sig, at tørre sit hår da det ligner en høstak på kort tid. Så jeg kører bare miss wet hair style. 

Vi skal hjem i dag, men først med en flyver kl 23.55 Zzzzzz. Men det er faktisk meget godt, så kan man få sovet lidt på flyveren, så man er frisk, når man lander 06.30 til en lille pige, som har glædet sig rigtig meget.. (indsæt emoji af to meget trætte forældre, der får en meget lang dag foran sig)

Nu er der styr på lejlighed her. Vi har købt lej i Danmark.. Ohhh by the way. Vores hus er solgt. 22 dage. Bang. Verdens bedste ejendoms mægler Frederik Fausing. Dan Bolig Gentofte. Kan kun anbefale ham på det varmeste, hvis man skal sælge eller købe her i “reservatet”. Man of the hour på alle måder.

Jeg begynder at føle mig meget heldig ved, at vi skal flytte til Singapore. For hold nu op hvor er alle folk bare så søde og hjælpsomme. Lige fra alle expat familierne – til de lokale. Jeg har lyst til at kramme på allesammen. Der er jo altid pros and cons i livet, så vel som i et forhold. Og der er også pros and cons ved denne flytning. Men der er altså flest pros ved Singapore.

Ting jeg elsker ved Singapore:

De sætter ligeså stor pris på mad som jeg gør. I singapore, der arbejder man, og så spiser man. Det er livet. Det har jeg også tænkt mig..Altså bare uden arbejdsdelen. ; )

Når man går i biografen, så er der næsten igen, der rager over sæderne og generer dit udsyn. (der skal smiles) for de er ikke så høje. Dog er der 5 grader i salen grundet aircon, så ens vintergarderober bliver nok alligevel nødvendig.

Folk er så smilende og hjælpsomme alle steder. Jeg elsker det. Og de har lyst til at snakke. Jeg elsker jo at snakke – så skal jeg bare lige lære dem, at kramme også.

Taxa er meget billigt, du kan komme langt for det samme startgebyr som vi charger i Danmark. Det er jo mafia.

Her skal man gå med uniform i skolen, så det er slut med at skændes om morgenen, om hvilken textiler man skal have på. Incl. håret. Det skal være i hestehale, og helst flettet. Because I said so! Mit liv bliver så meget nemmere. Wuhhhuhuuu.

Man kan lade sin dør stå åben i sit hjem, hvis man ikke lyster at låse den. Der er ingen crime her – Og hvis der er, så er der kontant afregning. Der er ingen pis her, fucker du med loven. You must pay. Og de tager det meget seriøst, faktisk så meget, at du ser ikke politiet på gaden, der er ingen grund til det, da der er ingen der laver tør at ballade.
Sidste uge, var der en der ikke makkede ret på et hotel, og havde vist også noget med nogle stoffer at gøre. Ham skød de. (så forfærdeligt).

Så jeg siger jer, jeg bliver jo helt afrettet når jeg engang kommer hjem igen. Fynbo gone wild, hun bliver helt soft og lydig. ; )

Elsker at de altid lægger tryk på det sidste ord når de taler. CooooorrrrrEEEECCCTTT. Thaaank YOUUU. You SEEEEE? You MUUUUST..! Elsker det. ; )

Her har de ingen tålmodighed i trafikken, så jeg kommer jo helt til at passe ind. Hvis jeg altså tør at køre bil, de kører jo i modsatte side af vejen. Jeg ser allerede ballade for mig. Ohhh no. ; )

Så i kan godt se. Singapore bliver så fedt at bo i, hilsen hende den “skitzo” som i dag, synes det er en god plan. Måske i morgen, er jeg tudefjæs igen. Men sidste uge i Juli der sidder vi på et fly igen, mod Singapore. Denne gang med lidt mere end bare én kuffert. Der er det hele vores liv der er pakket sammen. Nyt liv. Ny begyndelse. Ingen hus i Hellerup mere. Ingen arbejde. Ingen gamle velkendte veninder eller familie. Men verden er for mine fødder. Jeg får lov at starte forfra. Hvem mon jeg har lyst til at være i denne del af verden? ; )

XX
R

 

 

11 kommentarer

  • Mie Holm

    Du har lyst til at være søde Rikke fra Danmark☺️ Det lyder fantastisk det hele og tillykke med hussalget.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihh hvor det bare flasker sig – tillykke med hussalget 🙂
    Jeg stemmer på søde Rikke fra Danmark!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Hvis det der er dit druknet mus look, så hader jeg dig lige lidt mere. Som om hele Singapore situationen ikke var nok.
    M I S U N D E L I G . D K

    Glæder mig til udførlige guides til Orchard Road, den perfekte Singapore Sling, Marina Bay Sands, Raffles Hotel, Kaya Toast og meget meget mere.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Haha. Trust me. Jeg kan se meget værre ud. ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor skriver du altså fint, Rikke! Jeg glæder mig SÅ meget til at følge med i expat-tilværelsen. og så glæder jeg mig voldsomt meget til selv at opleve Singapore efter sådan et positivt indlæg om landet 😀 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er SÅ lækkert det outfit!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina B.

    Alt lyder meget fint. Tillykke med huset..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Mange tak. Det er så rart OG sørgmodigt. men sådan er livet, jeg troede også jeg ville dø, da vi flyttede fra bryggen. Men man overlever jo ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Glæder mig til at følge dig i Singapore:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THI THAO LAGERSALG..