RED IS THE NEW BLACK..

SURE BOXERSHORTS, TÆNKETANK OG TID TIL AFSLAPNING..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Fotograf: Bella – både med og uden hovede)

Jakke YAS // Basis // Jeans CURRENT AND ELLIOT // Sko GIVENCHY // Taske YSL // Briller SAINT LAURENT..

Det gik op for mig, med mit indlæg “Man kan ikke gradbøje” at jeg ikke var helt fra den. Jeg var ikke den eneste der delte min holdning til, hvorvidt det andre gør, også kan være rigtigt. Og man stadig skal give plad, til andres måder at gøre tingene på. Her gælder ikke “Hva fatter gør, er altid det rigtige“.
Livet er ikke sort og hvidt, det er mange flere nuancer end sort. Det ville også være kedeligt hvis det var sådan, så var der ikke plads til mange udsving.

Søde Stine fra Østfronten havde læst mit indlæg, og jeg havde heldigvis kunne inspirerer  hende til at se ud over sin egen næse, og fordomme. Derfor skrev hun dette indlæg Fordomme.

Jeg er utroligt glad for i tog så godt i mod min ærlige fortælling. Jeg var honestly bekymret over at dele en så privat del af vores liv. Jeg er jo en meget åbenmundet  “kælling”. Men jeg så en udtagelse, at Julia Lahme havde lavet omkring au pairs, og der havde hun fået en over næsen, af en masse bitre speltmødre, der mente man skulle amme børnene til de var 20 og have fællessoveværelse, til de flyttede hjemmefra. Stakkelsmand.

Jeg har pt ikke haft hjælp i 2 uger nu (hårdtliv.dk) og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft så ondt over det hele, og lidt overskud til min datter. Vi er selvfølgelig også flade, grundet fremvisninger, åbenthus og hele tiden ryddeligt hus. Det er sgu ikke noget for mig. Der må jo ingen ting ligge forkert, og herrens boxershorts kan ikke bare ligge og flyde på gulvet mere. Det er så et plus for mig, så slipper jeg for at glo på dem. HA!

Det er “weekend”. Eller næsten. Og jeg vil glæde mig til at nyde 4 dage, med tid til træning, se venner, og fejre min venindes datter Olivia. Cake here I come.

Det er sådan livet burde være. Altid fri og en mand der var bedre til at rydde op, end til at smide sine ting over det hele. (grrrr)

Glædelig Kristi Himmelfartsdag.

XX
R

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RED IS THE NEW BLACK..