FITNESS QUEEN..

MÅ DINE ARME KRYMPE – OG DIN RØV KLØ!!

 photo 1414508143047877IMG_9354_zps3f3f22b0.jpg

I dag er jeg sur. Sådan rigtig sur…!! Jaah. I know. Det er svært at se, med alt det botox ; ) Men det er jeg faktisk. Jeg fik en mail vedr. dette indlæg, en af mine blogger søstre Emma Kathrine, har skrevet – og det chokerede mig dybt. (Læs indlæg her)..!

Jeg synes det er vigtigt at slå fast. En blog er 5 min af en bloggers liv. Det er jo ikke hele pakken. I ser jo ikke når jeg skriger af Mr. M, fordi han er en klaphat – eller mister mit overskud, overfor Bella. Ønsker til tider, jeg havde en rulle gaffatape, jeg kunne tape hende fast med. Ligger på sofaen af udmattelse, og bliver nødt til at stikke mit barn en Ipad, fordi jeg ikke magter at underholde hende. Siger ting til hende, der ikke er politisk korrekte, men som bare er bevis på, jeg er kun et menneske.
Vi kan ikke være perfekte hele tiden – og ve´ i hvad? Det har jeg sgu heller ikke lyst til at være. Jeg er som jeg er. Og hvis nogen der læser med på min blog, synes jeg er en dårlig Mor, uden overskud eller mangel på opdragelse – (så har i selvfølgelig ikke ret..selvfølgelig ikke) men det er også okay. Jeg ved jeg gør mit bedste, og jeg ville gå til månen for den “prut”. Så kan man jo ikke gøre mere. Man er den Mor, man selv bedst kan være. Ikke den Mor alle andre, vil ha´man skal være. Det synes jeg er vigtigt at huske på – Men vi opfatter hinanden så forskelligt, specielt på skrift. Så lov mig. Når i læser de blogs, i læser med på. Så X med 2 – og divider med 10. Det er jo ikke hele vores liv.
Sådan noget her, får virkelig en til at tænke, det måske slet ikke er værdsat at blogge, for gratis underholdning, hvis det her er takken.! Trist med trist på. ; (

Husk negativitet avler negativitet. Lad os være søde ved hinande, det koster ingen ting – og til hende der har meldt Emma Kathrine. “Må dine arme krype og din røv klø. SKAM DIG!
Riksen er SUR…Nå Måske!!! (Ikke på jer, jer elsker jeg: )

Kys

XX
R

3 kommentarer

 • Johanne

  Jeg vil også ha en pande der ikke kan rynke!!!! (Og ja desværre en ondskabsfuld stakkel der slet ikke forstår konsekvensen af det hun har gjort…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har ikke fulgt med på hendes blog, så jeg skal ikke kunne udtale mig dybdegående om det der er foregået, MEN.. Ud fra nogle af kommentarerne er der flere læsere der har lagt mærke til “hændelser” de ikke finder specielt ansvarsfulde og som decideret farlige for et lille barn. På den baggrund må jeg desværre sige, at jeg langt hellere vil have at der er én for meget der bliver anmeldt på baggrund af noget der måske viser sig ikke at være “tilstrækkeligt slemt”, end at folk afholder sig fra at anmelde folk og der så er nogle børn der kommer til at lide under det. Man kender jo heller ikke nødvendigvis konteksten af naboens adfærd med deres børn, men derfor mener jeg stadig man har pligt til at reagere hvis man lægger mærke til noget der ikke er som det skal være.
  Selvfølgelig er det ærgerligt for Emma Kathrine, men hvis hun tager sig af datteren som hun skal, så lukker kommunen jo også hurtigt sagen. Dette skal ikke forstås som, at jeg ikke kan forstå at hun er ked af det, men jeg vil til en hver tid mene at man skal reagere hvis man mener at et barns sikkerhed er i fare, bare min mening, så hele denne her “historie” kan egentlig ikke hidse mig synderligt op. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theinsider

   Hej Sara.

   Jeg er som dig meget enig. Hvis man ser nogle børn der ikke har det godt,så skal man virkelig virkelig virkelig ikke tvivle, så er det bare med at melde personerne. Men man skal også bare være sikker i sin sag. Jeg ville bare mene at det ville være meget naturligt og acceptabelt, hvis det var en pædagog, en forældre, ens frisør, damen i netto, som ser en hver Mandag når man handler ind. Skraldemanden, der kan se ungen får en lussing. Nogen som oplever en i real life. Bag en skærm – og på få indlæg, der kan man ikke danne sig, et indtryk. Selvfølgelig lukker kommunen sagen igen, men som hun selv skriver, så vil det altid stå der ; (
   Man skal altid tænke på de stakkels børn, de fortjener det bedste. I know, det er jo det jeg prøver at gøre for Bella, hver eneste dag – når hun råber på service ; ) Så intet godt, er “godt nok”.
   Men bare fordi man har en næse, så behøver man ikke stikke den i andres sager, med mindre, man virkelig har en god grund.

   Tak fordi du læste med.

   Dejlig aften

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FITNESS QUEEN..