MISSION NEW LIFE HOS MY LIFE..

#TÆNKETANK..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er lige kommet hjem fra min første session, af mit 10 ugers sundhedsforløb. Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet, mere end det ville blive træning og kostvejledning. Men efter denne aften, der kan jeg mærke jeg er i totalt tænke tank moode – en af de dage hvor man bliver rigtig rørt, og lige tager sit liv op til … ikke revurdering, for jeg er nu hvor jeg skal være. Men taknemligheds turen, den er meget sund og gå på, én gang i mellem.

Holdet er mindre end jeg havde forventet, men kun til den positive side. Vi er 6 kvinder, der hver har vores historie, og hver vores baggrund. Vi skulle alle fortælle om, hvorfor vi var der, og hvad vores mål var, med hele forløbet. Der blev delt meget intime og personlige historier, og vi kom meget tæt på hinanden allerede fra start, og det var en rigtig rørende “truth hour”. Det var så gennemtænkt af vores trænere, at de havde valgt at starte med det, for det gjorde bare, vi blev rystet sammen og alle barrierer blev brudt ned. Vi stod tilbage 6 kvinder, på samme vilkår og samme rejse. Vi har ikke alle samme mål – men vi følges sammen, og sammen er vi stærkere ; )

Det her kommer lige så meget til at blive en mental rejse, som en fysisk. Og det tror jeg er rigtig sundt for mig, når jeg skal starte et helt nyt liv, i et helt nyt land. Vores familie kommer til at blive så presset, så jeg skal være i topform, så jeg kan være den bedste mor og den bedste kæreste.
Jeg kender mig selv, når jeg har det skidt med mig selv, så er jeg også en lousy partner – og spiller kun på mit eget hold, og nægter at samarbejde. Pinligt men sandt. Jeg kan være en rigtig bitch – Fatter nogle gange ikke, at M stadig er her, for jeg havde slået op med mig, for lang tid siden hvis jeg var ham. ; )

Så rejsen med Gitte Høj, Ole Cosmus og Pia Norup  – ( jeg kalder dem fra nu af The Dream Team.) Bliver meget berigende, og de 3 de kommer til at ændre mit liv. Det ved jeg bare.

Nattøjet er på, bh´en er smidt og teen er brygget. NU skal jeg se dyner.

NatNat ; )
R

 

 

2 kommentarer

  • Lyder som en spændende rejse, dejligt at i kun er en lille eksklusion der skal tur 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

    Hej Rikke,
    Den rejse du og din familie skal ud paa nu bliver spaendende, sjov, skraemmende og det hele vaerd. Vi er nu paa 6. land og jeg kan kun sige at det bliver saa meget nemmere naar jeres datter ikke er stoerre end hun er. Held og lykke.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MISSION NEW LIFE HOS MY LIFE..