JEG HAR 3 SPØRGSMÅL TIL DIG..

DET SÅ TRIST. DET SÅ TRIST. SIGER DE..!

4883854-identitetskrise-i-hnsegrden

Ved dette indlæg, der passer ikke noget billede. Det er sjældent det sker her på bloggen. Men idag kan jeg ikke finde noget, som ville passe i “grimassen”, så det må blive det her. Hvis vi skal prøve at få lidt humor ind over noget tragisk.

Jeg er trofast følger af Lortemor.dk – Jeg elsker den måde hun skriver på. Jeg elsker den måde hun er “pisse ligeglad” på. Jeg elsker at hun “hader” den måde jeg lever på – og på trods af det. Så har vi det faktisk skide sjovt, når vi så mødes. Jeg havde æren af, at være i tomatland med hende, med Knorr. Og der fik jeg rigtig krammet på hende, set hendes røv når hun lå og sov i bussen, fordi jeg sad foran hende. Drukket (meget få) G&T´s. Shoppet i Zara – og gennemskuet, at hun faktisk også er lidt af et luksus dyr. Bare i forklædning. Skabstrendy ; )

Man enten hader hende – eller elsker hende. Jeg hepper på hende – det gør jeg også nu. Hun har udgivet et indlæg der hedder Bloggere. Suk Som handler om alt det mange tænker, men har været bange for at sige højt.

Jeg ser ikke mig selv som en mor blogger. Jeg ser ikke mig selv som en fashion blogger. Jeg ser ikke mig selv som beauty blogger. Jeg ser ikke mig selv som “noget. Jeg er dårlig til at blive sat i boks, så kokser mit rebelske hovede. (stakkels Mr. M). Så dette indlæg rør ikke mig, eller træder på mig som menneske. Men hun belyser et emne, som nok i bund og grund, ikke har interesse for mange der læser med. Men hun havde brug for at komme ud med.
Jeg kender godt til det, når man brænder med noget, man har brug for at dele – men forummet måske ikke helt er det rigtige, men man skal ud med det. Det gør hun. Det står hun ved. Og hun er ligeglad. I LOVE IT. Hun er nok den meste hadet kvinde i Mommy Blogland lige nu – on the 10 most wanted list.
Men jeg tror godt hun kan sove om natten. Eller det ved jeg hun kan. Gid jeg havde hendes mod, det ville jeg ønske nogle gange. Hun er så sej.

Jeg vil så også sige, jeg har hørt det mange gange at Mommy bloggers bliver talt om, ude i PR verdenen, og det er en skam. For de fleste er jo tusse søde. Jeg har mange mommy blogger veninder og knus elsker dem, lige så meget som jeg elsker mine fashion bitches. ; )

Det her handler ikke om hvem man er – men HVORDAN man er. Man skal være sød. OVER FOR ALLE. Man skal holde den gode tone. Man skal smile til dem man møder på sin vej  – for man kan hurtigt ende op alene og forladt, på gaden med et skilt hvor der står “støt en hjemløs blogger“. Fordi ingen gider at være ens ven. Det er en skam. Kan vi ikke bare alle kramme? Jeg forstår det ikke. Men måske er jeg heller ikke støbt til denne verden, hvis vi skal være så egoististe og onde.?

Hvad tænker I?

Læs Trines indlæg HER.

Ps. Jeg læste mange af de kommentarer der var i hendes spor. Gider I ikke konkurrencer? Så vil jeg da klart droppe det? Jeg troede i godt kunne lide det? Er jeg helt naiv.?

 

10 kommentarer

 • Det sjovt jeg er hverken heller en mommy eller fashion blogger, men hvad filan skal man så lige kalde os 🙂 ? Alt godt fra havet blog ? Got me ! Anyhow, Trines indlæg.
  Jeg beundre også virkelig hendes mod, og jeg syntes, at det var et godt indlæg hun lavede i går. Jeg kunne godt forstå hvad hun mente og følte mig ikke ramt (men hvordan skal jeg også kunne det når jeg er en så lille blog, at ingen vil lege med mig 😉 ). Jeg syntes, at det er helt okay og være misundelig. Det er en helt andet ting, end bare at vil ha og ha og ha. Jeg kan kan sku også blive misundelig blive alle de events, som jeg gerne ville prøve, men det bliver ved det 🙂 Jeg syntes, det er brand ærgerligt, hvis mommy blogger har et dårlig ry i medie verden, for som du lige præcis skriver, så er der bare så mange søde og gode ! Nå så fik jeg lige luftet det lidt igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er en af dem som ikke har en blog, men bare nyder at læse og kigge med fra sidelinien. Synes det er et fint indlæg fra Lortemor, og elsker at få lidt gossip fra insider-blogger-verdenen… Hun er på ingen måde hadet fra læser-siden (hvis man spørger mig).. -og jeg elsker konkurrencer!!! Men alt med måde.. En konkurrence i ny og næ er hyggelig – men hver dag og uden andet indhold på bloggen end dét er for meget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Jeg er ikke blogger, men kunne sagtens relatere til Lortemors opslag da jeg læste det forleden.
  Det handler jo i bund og grund om denne skrækkelig MIG-MIG-MIG-kultur der er opstået, og som vi alle kan/skal være med til at slå ned igen!!!
  Så HURRA for Lortemor -og dig 😀
  Æælsker konkurrencer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Farudenfilter

  Hvis jeg skal stemples mommy blooger så er du satme også Rikke!

  Det er 99% kvinder der blogger.. Uden drama? Woman please!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KatrineH

  Jeg er ikke blogger, men læser mange forskellige blogs; mummy, fashion, bolig og livsstilsblog – en stor pærevælling. Jeg kommenterer ikke og tæller heller ikke i jeres statistikker, da jeg troeligt klikker mig ind på jeres blogside dagligt.

  Jeg er heller ikke glad for konkurrencer. Synes det virker som skjult reklame. Har ikke noget imod at I som bloggere tjener penge på jeres blogs, men vil ikke blive betragtes som forbruger af jer bloggere, men derimod som en læser! Der er stor forskel!
  Når det så er sagt, synes jeg alligevel det er fint at I en gang imellem lave en konkurrence med et produkt som I kan stå 100% inde for og som lidt er jeres “kendetegn” Forstået på denne måde, at det vil virke troværdigt at du feks. lavede en konkurrence med Spandex ☺️

  Jeg synes det er et fint indlæg som Lortemor.dk har skrevet og jeg synes det er rigtig fint, at du også bringer emnet op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det er “sjovt” at du ser det/opfatter det sådan. Den vinkel har jeg ikke set den i. Fra mit hjerte, så leder jeg altid efter gode gevinster til jer, fordi jeg vil glæde mine læsere. Og når jeg laver en konkurrence. Så får jeg altså ikke betaling for det. Jeg gør det fra hjertet til jer. Alt er jo reklame i vores hverdag. Når du åbner et magasin, så er der nok 90% “skjult” reklame. Det tænker man bare ikke over, da det er blevet “normalt”.

   Men jeg synes stadig det er fair for en blogger at tjene penge (jeg tjener dog ingen. eller peanuts). Man bruger sindssygt mange timer på det. Så er skal der også være en belønning, for mange af dem, der tjener godt. jeg kan ikke selv blive harm over det.

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • KatrineH

   Jeg anerkender fuldstændigt jeres kæmpe arbejde i jeres blogs og derfor synes jeg også – som jeg skrev ovenfor – at det er ganske fair, at I tjener penge på jeres blog.

   Jeg kan bare ikke lide, hvis/nårI som bloggere begynder at betragte os læsere som forbruger, da jeg læser jeres blog for at få jeres syn på whateever I skriver om – også om tøj, skønhedsprodukter osv. Synes jo netop at I på mange måder kan virke mere troværdige end diverse magasiner, da I er almindelige mennesker – som os læsere. Men når I så begynder at lave en konkurrence om en vaskemaskine eller et års forbrug af opvaskemiddel, bliver det for kommercielt til mig.

   Og ja, magasiner indeholder mange reklamer, men jeg betragter ikke en blog som et magasin, men derimod et lille glimt ind i jeres hverdag, interesser, arbejde og tanker mv.

   Men forsæt du dit gode arbejde på din blog og som du kan læse, er vi læsere jo overhovedet ikke enige

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Normalt er jeg faktisk ikke den store fan af lortemor – hendes “stil” har bare slet ikke fanget mig, men jeg kan kun være enig med hende i det indlæg du linker til ovenfor. Synes virkelig mange bloggere (ikke kun mommy-bloggerne) er blevet nogle utroligt forvænte trunter der burde snuppe sig nogle tudekiks i ny og næ. 🙂

  Mht. konkurrencer, så tror jeg det i meget høj grad handler om at konkurrencerne rent faktisk passer ind til den stil der normalt føres på bloggen, og at spons mv. ikke fuldstændigt overtager bloggens indhold. Jeg har selv unfollowed en del blogs fordi der kom det ene sponsorerede og konkurrence indlæg efter det andet – så forsvinder det personlige og forcen ved blogs altså lidt i mængden af “ligegyldigt” ragelse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sjældent at jeg som helt almindelig dødlig (læs ikke blogger) faktisk læser blogs. Jeg interesserer mig ikke synderligt for mode, interiør, designs eller andet der ofte er hovedformålet med en overvejende del af diverse blogs. Jeg læser dog alligevel en gang imellem med og finder indlæg som jeg på den ene eller anden side, kan identificere mig med, underholdende. Det er især indlæg der bære præg af dagbog og ikke bære præg af reklamefremstød, jeg absolut foretrækker, bedst er det hvis jeg bliver følelsesmæssigt påvirket (provokeret, underholdt, trist mv).
  Reklamebranchen har tydeligvis fået en interesse i blogs, da mange indlæg er anmeldelse af produkter. Det er muligt at kun et fåtal er sponsoreret direkte eller indirekte, men ofte sidder man med en følelse af at anmeldelsen er sponsoreret, sandt eller ej. Dertil kommer det nacisitiske præg af alt for mange selfies om det er godt eller ej skal jeg ikke gøre mig til dommer for, men essensen i narcisimen er lidt “se miiiiig”. Alle tager selfies, inklusiv mig selv, men alt med måde.
  Men desuagtet synes jeg man skal gøre det der gør en glad og hvis det er at skrive blogs “so do it” men hvis det hele ikke skal bære præg af katalog reklame, bør der være plads til konstruktiv kritik. Men konstruktiv mener jeg i sagens natur, at nederdrægtige ubehagelige kommentar ikke har sin plads, hverken på blogs eller ude blandt os dødlige.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR 3 SPØRGSMÅL TIL DIG..