MIT BEDSTE KØB JEG IKKE VIDSTE JEG HAVDE..

LOPPIS // SKAL VI SES??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Der er sikkert mange af jer, der smisker jer i påskelækkert i disse timer. Min dag er gået med at shoppe i det lokale mall.
Det har været overskyet, og der er ærligt ikke meget at lave, hvis solen vælger at blive væk.

Så hele den store familie, blev læsset ind i farfar´s bil og transporteret til Toulon. Det er den nærliggende by, ca 45 min fra hvor vi bor. De har den lækreste ZARA, og da vores stadig ikke er åbnet på strøget, er jeg ved at være katastrofalt i underskud, af ZARA textiler.. (det skal læses med et smil).

Jeg fandt faktisk min kjole, jeg vil ha´på, hvis vi vælger “det der rådhus“.. Jep. Jeg er ikke en så dyr dame, når det kommer til min kjole (men skoene, de får fuld smadder. Det skal ikke læses med et smil. ha!)

Og hvad skete der?? Farmor og Jeg endte oppe ved kassen, med de samme gule bukser. Jeg var smadret af grin, for der sker bare hver gang – men hvad kan jeg sige. Vi må jo begge have sindssyg god stil. ; )

Når vi nu snakker om textiler, så har jeg faktisk valgt, at den 18 April fra 13 – 17.00 der vil jeg holde et privatsalg, hjemme hos mig selv. Yep. Hjemme i min egen bolig. Og jeg havde tænkt mig, at inviterer nogle af Jer, mine skønne læsere med hjem, i mit kagehus. Hvis I altså har lyst.?

Der vil være både mit og Bella´s tøj – der vil være sko, tasker, jakker, frakker, tørklæder, smykker, møbler mm.

Jakker str. 36 – 38
Sko str. 39 – 40
Bukser str Small / 36
Tasker Onesize
Tørklæder Onesize
Smykker Onesize (og dem er der mange af)

Det er ikke en konkurrence, for det ville være lidt plat. Men jeg vil gerne inviterer én håndfuld + 1 veninde med. (hader selv at komme alene).

Så hvis I kan lide min stil og mine klude, så smid en kommentar i feltet eller en mail på Rikke@looklab.dk, hvor i lige skriver hvor gamle i er – og hvor I kommer fra i landet. Så finder jeg en håndfuld, og sender en mail, eller sms (hvis i noterer jeres nummer).

Dejlig dag

XX
R

6 kommentarer

  • Sabrina hansen

    32, Fyn jeg syntes du har en fed stil

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    22, København, Bliver så glad af at se på dine outfits – meget bedre end mine black in black!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

    Jeg er 29 somre, fra København og vil høre om du er interesseret i at sælge din blå Mansur Gavriel taske? Håber det er ok jeg spørger, den er bare så flot:) Kh

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

    Hej Rikke, jeg er 45, uhhh.. Men det stopper mig ikke for at læse dig og at få inspiration.. Bor i Birkerød.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    Jeg har desværre ikke mulighed for at komme, men hvis du sælger din leo bomberjakke fra vero moda (denne: https://theinsider.dk/2013/03/vero-moda-leopard-bomber/), så vil jeg gerne købe den 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT BEDSTE KØB JEG IKKE VIDSTE JEG HAVDE..