SANTA CLAUS..

HVAD SKAL I NYTÅRS AFTEN?

20131226-160936.jpg

Har i nogen vilde planer Nytårs aften? Vi skal være her i lejligheden og spise fondue. Ikke mit valg. Men min svigerfamilies. Jeg er ikke stor fan af det. Jeg synes det er for fed mad, plus du kommer til at stinke af burger bar. Wraaadrrrr. Men det er min kærestes yndlings ret. Så kan jeg jo ikke diskuterer det. ; )

Hvis man var her i Verbier uden barn, så kunne man ha´den vildeste aften. Folk går virkelig amok her i byen. På noget der hedder Place Centrale (faktisk bare der hvor centrum af byen mødes i en rundkørsel). Der bliver lukket af for trafik og bliver spillet musik og folk står ude under åben himmel. Uden tøj på. Masser af alkohol. Yeeep. Ingen tøj. Yeep.. Minus grader.. Yeep. Dårlig kombination ville man fristes til at sige – så går moren jo op i mig. Jeg er så bekymret hver gang jeg ser unge mennesker (FUCK i´m old) på min lillebrors alder, vælte rundt uden tøj på i en 10 hestes brandert. Hvis nu de falder i søvn midt i en sne drive : ( Tænk sig hvad der kunne ske.. (!)..(!)

Nå men vores aften bliver stille og rolig. Vi har jo alle børn med. Det bliver hyggeligt og egentlig lige i min ånd. Jeg er ikke den store Nytårs Pige. Jeg fester rigeligt i løbet af året, så jeg behøver ikke og give den gaaaasssss?  😉

#PeakPerformance #StinneGorrel #EASTPAK #Rayban #MARKBERG

3 kommentarer

  • Louise

    Jeg vil altså lige anbefale fondue med rødvin – altså rødvin i stedet for olie. Det er rigtig lækkert og delikat og så undgår man at maden bliver så fed – det er jeg nemlig heller ikke fan af. Jeg ved godt at du ikke skulle bestemme menuen, men så ved du det da til en anden gang hvor du evt. skulle forkæle Mr. M 😉 Det smager hammer godt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jep – rødvinsfondue er klart at foretrække. Jeg har en god opskrift hvor man koger rødvinen ind sammen med nogle forskellige krydderier. Så er fondue altså pludselig virkelig virkelig lækkert.
    Må lige se om jeg kan finde opskriften hvis du er interesseret ;0)
    Det er ret simpelt ;0)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har det på samme måde – får instant blokkering når jeg SKAL have lyst til at feste… KH J

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SANTA CLAUS..