HAPPY VALENTINES DAY

NU MED NYE ØJNE..

foto

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De sidste par uger har stået på en del udfordringer. Og jeg er ellers ikke typen der sådan lader mig slå ud, ikke at jeg gør det nu. Men jeg har sku lidt lange patter, disse dage.

♦Vores ferie starter med, 4 timer efter vi er rejst fra huset, der er der ét vandrør der vælger at være utæt, og der løber vand igennem hele kælderen. Heldigvis ikke 50 cm kloakvand som sidst.. Men stadig en anelse tungt.

♦Alt strømmen ryger (igen) på 1 salen, på trods af, jeg lige har fået det fikset for næsten 5000 kr. (Av i nummi) Men så betaler vi da bare igen. Det li´meget – Det li´meget. Nyt nyt nyt… Eller ikke.! Så vi ankommer til et hus igår aftes, der er helt mørklagt på toppen. Svært at gå i bad og børste tænder, når man ikke kan se én hånd for sig.

♦Jeg bliver syg på 2 dagen og stort set syg hele ferie. Uden kræfter til at gå tur eller andet. Faktisk for træt til at spise pandekager med nutella. Så ved man bare den er slem, når man ingen gang magter det. (whaaaaaat).

♦Jeg ankommer til lufthavnen igår 1 1/2 time væk fra vores lejlighed – OG efter vi har afl. vores lejet bil og gået igennem security, opdager jeg at alle mine kreditkort, kørekort, sygesikring, incl det blå nye syge-dimse kort, er glemt i min lomme på min skijakke. GODT SÅ!!! Og M kommer først tilbage i slutningen af Marts. Jamen så venter jeg da bare.
Så jeg har ingen kort her i DK. Ingen måder at få kontanter på eller andet. Jo så skal jeg bede om “popcorn penge” fra Mr M. Held og lykke med det. Så bliver jeg jo analt undersøgt, hvad jeg bruger penge på. Så er det svært at bilde ham ind, at den trøje man har på, er en gaaaaaammel sag, på trods af, man klippede mærkerne af om morgenen.  ; )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Men som jeg altid siger.. Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget andet.. Så bruger jeg jo bare ingen penge.. Og hvad der ikke bliver brugt – det har jeg jo så sparet op. Bare noget lort, at MAC computere gemmer ens kreditkort oplysninger, så man stadig kan shoppe på H&M og GINA TRICOT´s hjemmeside. M.å. b.l.i.v.e. v.æ.k. f.r.a. n.e.t.t.e.t…..!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men for lige at toppe min skønne uge, så var jeg i morges forbi Louise Nielsen, for at hente mine nye briller. For efter man runder 30 (og bliver påkørt) så trænger man åbenbart til briller. Bare der fandtes noget, der kunne hejse ens røv også… (på min wishlist) så ville jeg være taknemlig. For efter den er blevet 30, der ser den sgu lidt sløret ud, også ; )

Med et syn på + 0.75 og en bygningsfejl på 0.50 så krævede det “nye øjne”. Velkommen til, du er tussegammel  Riksen.-  Jo tak, skal du ha´. (eller ikke..røvhul)!
Men når det er sagt, så er jeg faktisk meget meget tilfreds med de briller jeg har valgt. For der er jo tusinde forskellige stel, man kan vælge imellem. Men jeg fik den sødeste ekspedient, der hjalp mig – og sagde nej det dutter ikke, når jeg fik skører ideer til trendy briller, jeg gerne ville ha´med hjem. Så jeg endte faktisk med at gå med et stel fra deres eget mærke Louis Nielsen – og ikke det de (dyreste) jeg først forelskede mig i, fra Bruuns Bazaar.
Så takkede være hendes meget professionelle hjælp, gik jeg derfra og var dobbelt op på happy.

Jeg har nok ikke regnet med, det ville være så svært, at vælge et brillestel. Men det er det faktisk. Det er ikke ligesom at vælge en sweatshirt i H&M til 179 kr. (som kan returneres) Nej de her skal man jo have i lang tid. Man køber ikke lige nye, da de jo er ret pebret. Så det kræver at de kan hjælpe én, i den rigtige retning, når man står med de beslutninger. Og det kunne de altså.

Jeg har ventet lidt over én uge på dem, men jeg var jo på ferie, så det gjorde ikke noget – og jeg blev faktisk endnu mere glad, da jeg hentede dem i morges. For med de rigtige glas i, og med en tilretning, der var de bare endnu mere perfekte.

Hvad synes I?

 

12 kommentarer

  • Iben

    Det er nogle fede briller. De klær dig godt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du ser super fin ud! Og det minder mig bare om at jeg er 35 år og virkelig længe har skulle have købt mig et par briller, må afsted snart. Ps. frokost date på min regning snart? Det opdager Mr. M aldrig…. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Det vil jeg glæde mig til – jeg siger ikke nej til en gratis frokost ; )

      Krammer

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mariann Høj Jensen

    De klæder dig super godt ☺
    bliver lidt misundelig, og der opstår en pludselig lyst til nye briller

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Velkommen i brilleabe-klubben! Jeg er ret stor fan af foof.dk’s koncept. Det er relativt billige briller, så man kan have en mindre brillegarderobe. (Men engang skal jeg da også fyre den af med et par seriøse labre, designerbriller)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Uhhh det må jeg tjekke ud. Den kender jeg ikke? Thanks for info ; )

      Kys

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • charlotte

    Du er simpelhen for skøøøn:O) Hold da kæft hvor jeg grinte af dine sjove kommentar ;O)))

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      ; )

      Dejligt. Så er det godt jeg kan underholde – min mission er fuldført ; )

      Dejlig dag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

    Brillerne er super fine og klæder dig godt, synes det er grineren med dine kreditkort, det må ultimativt være enhver kvindes mareridt, blot tanken om hele tiden at skulle spørge om lommepenge og ikke ku købe noget på nettet, pyha føler med dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Jeg har faktisk lidt ondt af mig selv, to be honest. Mr M er ikke der bare lige splasher penge til højre og venstre. Det må være det man kalder + og – mødes..!! Så hvis i ser mig om et par mdr, helt tynd og uden en textil på kroppen, så er det fordi, jeg ingen mad og tøj får… Haha ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christel

    Så fine de er de briller! jeg må ned i en brillebutik og blive inspireret – dog har jeg intet synsbesvær – kan være man bare kan købe et par med alm glas i – bare for at se cool ud 😀

    Altså, det er nok nemmest at bestille nye kreditkort, der går ca. en uge så ankommer de 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY VALENTINES DAY