BEAUTY // MEDINA BY GOSH..

TRÆTTE ØJNE. LANGE PATTER OG TOM PENGEPUNG..

LADY IN RED

Kender i det når bare alt går galt, på en gang? Well. Det gør det pt. lige her i hytten. For et par uger siden, der begyndte vores opvaskemaskine at sige en mærkelig lyd, og næsten blive “levende”. Hver gang at vi tændte den, så gik den fuldstændig amok. Der var ikke noget at gøre, vi måtte have en reparatør ud, for at kigge på vores uundværlige maskine. (man vil næsten hellere ha´, at manden går, end opvaskemaskinen, ik?)
Han kunne kun komme, en dag hvor vi ikke var hjemme. Så Vi fik en 3 person. Aka en der ikke skulle betale, regningen på reparationen – til at sidde vagt, så han ikke hoppede rundt i mit, undertøj. Alt imens at vi ikke var hjemme.
Manden gjorde, hvad han skulle. Tog sit “gode tøj” og gik..! Sagde ikke så meget, andet end… Mumle mumle… Noget med metal, og nogle æggeskræller.!! Nuvel.
Vi troede faktisk at vores garanti, ville dække. Idet at maskinen, næsten er ny! Dagene går, og samme dag at vi rejste til Italien. Der kom postbuddet med en Whiteaway regning, på den nette sum af 2.877kr……. WTF? På regningen stod der. “Der blev fundet metal, i rørene – SOM IKKE, stammer fra maskinen” Igen – WTF? Jeg ved godt at vi har en skrue løs, her i familien. Men vi holder den sgu da oppe i hovedet. Vi smider dem, da ikke i opvaskemaskinen. Come on. For 2877kr – der kunne jeg jo ha´købt en ny maskine! Jeg synes at det er SÅ for dårligt. At man reparerer på en maskine, for så mange penge. Uden at man lige ringer folk op og spørger, om de vil bruge hele deres “børneopsparing” på “noget metal”, der sidder fast og tydeligvis kræver en så stor operation, at det vil koste en halv husleje, for at få det ud, igen.! Jeg er målløs. Men trust me. Det sidste ord, er ikke sagt i den her sagt. That´s 4 sure.!

For det så ikke skal være løg. Så for 2 dage siden, da Bella og jeg var alene hjemme. Der lå vi og puttede så sødt, som 2 af de 7 dværge. I ske og alt muligt sødt. Da vi bliver vækket at et brag, så højt -at man skulle tro at “ulven stod derude og pustede og prustede”. Det var torden, der slog ned og jeg kunne fornemme, at det ikke var langt væk. Jeg havde en følelse af, at det var lige i vores baghave – sådan som vores hus rystede. Blev faktisk lidt bange. Men måtte ikke vise det, pga Bella.
Jeg kommer ned i køkkenet og jeg kan se at vores ovn står og puster luft ud, selvom den er slukket? Hmmmm..!! Jeg tænker at det er meget logisk, at i det at den har været slukket, pga relæet nok har været slået fra.! Jeg slukker og tænder relæet og klart forventer, at min ovn vil live op igen! Hvilket den ikke gør. Jeg tænder og slukker måske 15 gange – på mange måder, ligesom hjertemassage.! Intet hjælper. klokken er 8.21 – den er erklæret død, på stedet..!!
Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre. jeg har 8 piger der kommer til spisning, på Onsdag. Hvor vi skal have en 3 retters menu. Jeg har 25 børn og 4 voksne, der kommer til stor have fest, på Torsdag kl 10.00. Bella skal holde afskedsfest, for børnehaven – og det skal gøres i stil. Men jeg havde jo ligesom regnet med at jeg havde en ovn at jeg kunne bruge…. ; (

Nu er gode råd, meget kostbare.!! Heldigvis har jeg en grill. Der kan man lave mange ting på – og så har jeg en Tefal Actifry, (som jeg slet ikke har fået vist jer) Som virker ligesom en ovn. Den må tages i brug. Prompte. For ellers kan jeg jo ikke serverer noget til folk…!!  Nu tror i sikkert ikke på mig, men det slog mig lige. Min emhætte har ikke virket korrekt i 5måneder. Der er en printplade, der er defekt. Så man kan ikke tænde lyset i den. Så står den bare og blinker. Det er noget værre lort!! Dont ever buy IKEA, hvidevarer. De holder ikke en meter. (eller til et lille lyn)!

Man orker jo bare ikke mere. Jeg vil tilbage til min leje lejlighed, på Bryggen – og ringe til viceværten, når lortet går i stykker. For vi kan ikke lave noget selv. Så bliver alt ting, altså meget meget dyrt. Farmand, kom nu hjem fra Norge!!!

8 kommentarer

 • Mia

  Mener altså at indbo forsikring dækker lyn-nedslag …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det kan da egentlig godt være at du har ret – thanks for info ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var også meget køkken-uheld oveni hinanden 🙂 Håber emhætten holder ud lidt endnu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh sikke en masse uheld da!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Bare ramt af dem. Hvad er oddsene også lige for at ens hus, bliver ramt af et lyn? Pretty slim 2 none.
   Det må være fordi jeg har held i spil – ellers ville det da aldrig kunne ske ; )

   Dejlig Søndag
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cath

  Hvis opvaskemaskinen er købt indenfor 2 år, så burde jeres reklamationsret gælde. Derfor, hvis der ikke er aftalt en pris på forhånd for reparationen skal reperatøren oplyse, inden han går igang med at reparere når skaden/fejlen er konstateret, at det vil koste og i såfald også ca prisen.
  Han kan ikke bare repereare den og så sende regningen.
  Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvad der præcis er aftalt, men ellers så prøv at ringe til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hotline – de plejer at være gode til at vejlede + hvis det jeg skriver ikke er 100% korrekt 🙂

  Held og lykke med ikea-køkken sagaen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nønne

  Træls med ovnen – men jeg er også ret sikker på, at det er en forsikringssag. Og inden du går videre med den, så tjek lige resten af jeres elektronik. Vres nabo havde lynnedslag for et par uger siden, hvor tv, kogeplader, udendørs spot, spaet, div. It-udstyr og lyssensor gik. Og så flækkede spæret oppe på loftet også lige. Så du kan jo lige tjekke om der er styr på de ting;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Nu har du sikkert fået ny emhætte, eftersom opslaget er deadline 2014. Men blot til info så betyder et blinkende lys på en ikea emhætte at fedtfilteret skal vaskes. Enten i hånden eller en tur i opvaskemaskinen. Der er egentlig ret smart… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY // MEDINA BY GOSH..