MARLENE JUHL JØRGENSEN // FIGAROS BRYLLUP..

DECADENT // ON LOOKLAB..

20140129-182509.jpg

Jeg ved ikke om i af og til tjekker vores gæstebloggere ud? I hope. Ellers skal i altså gøre det. For der er faktisk nogle mennesker, som har noget at dele – og tit tager de en med “backstage” nogle steder, at man aldrig ville få indsigt i. Det synes jeg er ret spændende, at få en del af nogle andres hverdage og brancher. Vi er så låst fast i det vi selv laver, så det bliver lidt et pust fra min egen hverdag.
Lige nu har vi DECADENT og det er faktisk et firma at jeg er ret forelsket i. Jeg er fan. (en af mange).. Grundet mange ting. Deres design er jeg tosset med. De formår at lave tasker i både kvalitet og tårn højt design, til en pris vi kan betale os ud af. Jeg har blandet andet skrevet om dem herher og her.. Jeg vil altid gerne støtte dansk design, men jeg vil ALTID støtte det, når det er nogen, der reelt kan noget ; )

I skal prøve at læse deres indlæg om deres produktion, det får en til at tænke over hvad det er man går og køber og at man godt må stille krav. Læs det lige her og find resten af deres posts på vores gæsteblog her..

Se deres nye kollektion fra DECADENT her..

Kiss from a bag LOVER..

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARLENE JUHL JØRGENSEN // FIGAROS BRYLLUP..