SÅ STÅR DEN PÅ JULE HYGGE..

JULEGAVE ØNSKE // OSLO BOOT DECADENT..

THEBLACKBOOK

BOOTS

DECADENT

Jeg har slet ikke fået vist jer mine fave´ DECADENT støvler.. Ikke sådan rigtigt ihvertfald og de fortjener deres helt eget indlæg. Men de her er som at have vat på fødderne.. Og det kommer fra en der seriøst kan få vabler i en sutsko. Mine små sarte fusser har klaret at gå de her til, uden problemer. De er lavet i den højste kvalitet og er ligeså bløde som handske skind.

Den kan styles med alt. Et par skinny´s og en sweatshirt. Med et par skindbukser og en silkeskjorte. Nederdel og en strik.. etc etc. Jeg har lagt en rigtig godt uld sål i dem så de er dejlige varme. ; )

DECADENT OSLO SHORT BOOT

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ STÅR DEN PÅ JULE HYGGE..