VINDEREN // THE FLOOR IS MADE OF LAVA..

CPH AIRPORT..

ACIE FLYVEREj er der nogen af jer der rejser fra Københavns Lufthavn disse dage? Hvis i gør så skal i altså lige pay attention til at de har et levende popup-showroom midt på torvet. Jeg fik denne pressemeddelelse og tænke æv jeg ikke skal ud og rejse, ville helt vildt gerne se det.. :

Dansk design bliver til virkelighed i Københavns Lufthavn

Københavns Lufthavn inviterer passagerne indenfor i et nyt levende popup-showroom midt på Nytorv. Her vil de rejsende få mulighed for at snuse til håndværket bag nogle af dansk designs mest kendte og innovative brands inden take-off.

Elegante smykker og klassiske designikoner vil fra den 8. maj pryde Nytorv i Københavns Lufthavn, når nogle af de mest inspirerende og innovative brands viser deres design- og håndværkstraditioner frem for de rejsende.

Det levende showroom popper op i lufthavnen i uge 19 og 20, hvor de rejsende vil få mulighed for at opleve tilblivelsen af de håndlavede smykker fra guldsmeden Ole Lynggaard, få indblik i den klassiske flettetradition af Poul Kjærholms ikoniske stol, PK22, og se de nye og innovative cykler fra Biomega blive til æstetiske transportmidler.

Københavns Lufthavn er kendt for unik arkitektur og dansk design i verdensklasse, og dansk design er derfor et oplagt fokus i lufthavnens ambition om at skabe ekstraordinære oplevelser:

?Design har længe været ét af Danmarks mest markante varemærker, som i den grad er med til at sætte os på verdenskortet. Med et levende showroom i lufthavnen giver vi de rejsende et smugkig bag kulisserne hos nogle af de stærkeste danske designbrands ? det er en ganske særlig bid af Danmark, som de kan tage med sig på vejen ud i verden,? siger Carsten Nørland, salg- og markedsdirektør i Københavns Lufthavn.

Det lyder virkelig cool, så hvis der er nogen der oplever det, tager i så ikke lige nogle billeder – eller melder tilbage om det var godt?

Ciao Chicks.

(biledet er tyv stjålet fra ACIE´s blog – i know, stjæler en del for tiden..sorry)

3 kommentarer

  • Sarah

    Er det ikke på Nytorv?møs

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Mener, om man ikke kan komme dertil,uden at skulle rejse 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Jeg så godt at lynggaard sad og lavde smykker men ikke noget jeg spekuleret nærmere over. Beklager ingen billeder og jeg lander nok for sent når jeg skal hjem til at de stadig er der 🙁
    God fornøjelse i aften

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDEREN // THE FLOOR IS MADE OF LAVA..