LIGE NU GAD JEG GODT...

I`M IN LOVE WITH D.E.C.A.D.E.N.T

DECADENT
Jeg har siden jeg så DECADENT´s SS14 Collection været fuldstændig forelsket. Jeg har i mange år fulgt deres kollektioner fra side linien. Har også flere gange ejet nogle af deres ting – og har været rigtig glad for tingene og kvaliteten. Men i nogle år har min opmærksomhed været andre steder (tydeligvis oppe i r….) Men jeg har sådan ejet en taske og den blev bare fast inventar på min arm og har ikke rigtig skiftet så meget.
Det er sjældent at det sker efter så mange år i branchen, da jeg desværre nok er lidt miljø skadet – men det sker ikke så tit at jeg bliver begejstret mere over ting at jeg ser. Selvom Jeg altid gerne vil støtte op om dansk design og hjerte sager. Designet og kvalitet går bare sjældent hånd i hånd. Men mine øjne blev åbnet og jeg følte pludselig at vi var “vokset” op sammen igen og himmelen havde åbnet sig over mig og designet sad spot on på hvad min stil er nu. Halleluja. Har man set magen til smukke tasker. Jeg tænker at det ligner noget at der er i en så høj liga – noget som sagtens kunne koste 2 X 10.000 kr.

Jeg burde sende mere R.E.S.P.E.K.T afsted end jeg gør – men i dag der går den altså til Karina Mundt Holst som er ejer af DECADENT. Hun startede sit firma i 2005 efter hun forelskede sig i sin mors gamle taske fra 1970?erne. Karina Mundt Holst redesignede denne taske, og i dag er tasken, kaldet Working Bag One Pocket, en af DECADENTs bedst sælgende modeller. Men siden 2005 har kollektionen ændret sig efter de skiftende tendenser – og det skal nok nå højder vi slet ikke har set endnu.

Tasken at jeg har forelsket mig i her er Lady Like with flap and strap and what a beauty ???

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIGE NU GAD JEG GODT...