I LIKE // WATCHES..

LOVE // FLOWERS..

FLOWERSFROMMYKRAN
Mr. M kom hjem i Onsdags med blomster til mig, det er sjældent det sker, men når det gør så bliver jeg top glad for dem.. Jeg havde faktisk ikke vist ham bloggen før forleden dag da ACIE posted om den, for ville ha’ den var helt færdig før han så den… Så jeg tror faktisk han først blev helt vildt stolt, også bagefter nok gik lidt i panik over “Ohhh shit, hvad kan hun finde på at skrive om?” Og det har han nok meget ret i for der er ingen grænser- så han skal nok ikke være helt rolig, men det er nok også grunden til hans frygt, at han ved aldrig hvad jeg kan finde på da jeg elsker at provokere, på den ikke helt vildt onde måde men bare for at skubbe lidt til nogle af alle de stive stikkere der render rundt 😉

Elsker tulipaner, det er en af mine yndlings blomster.. De er tilpas
sexy og tilpas “street” – De skal heller ikke være alt for “tutti nutti” der må gerne være lidt kant til det, nu hvor jeg selv er lidt kantet… “Waha ha ha” …

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I LIKE // WATCHES..