SUNDAY OBSESSION..

BEAUTY // LASER..

Denne her uge har jeg dedikeret til beauty og produkter jeg holder af og bruge. Jeg vil skrive om behandlings tips – piller go´s and no´. Læger man kan opsøge hvis problemet er ude. etc. Jeg håber i har lyst til at læse med.

IMG_9115

På billedet er jeg igang med at skulle have en laser behandling for mine ar i hageområdet. Først får man lagt en maske som renser og “åbner” porrerne og gør dem klar til behandlingen.
I kan læse om den behandling at jeg får med laser lige her. Jeg har fået laser ca 5 gange og jeg er bare så glad for det. Jeg kom egentlig for at få styr på mine ar – men i den behandling at jeg får der behandler hun hele ansigtet lige meget. Så der kommer sådan en fin overgang. Jeg kan begynde nu og se en så fin hud. Det koster selvfølgelig mange penge – men ærligt mit selvværd røg lige i kloakken da jeg begyndte at få de udbrud. Hulk.  Så jeg lavede en prio´liste og det var det jeg allerhelst ville have lavet.
Jeg har ikke haft dårlig hud som ung, kun en bums i ny og næ. Men aldrig acne eller andet. Så da jeg lige pludselig stod der med knopper i hele ansigtet der var så betændte og stak en 1/2 cm ud fra hagen, så blev jeg sgu keeeed. Plus det gør jo mega ondt, jeg kunne ikke sove om natten og var bare et rigtig dårligt selvskab.

 Grunden til det skete for mig, var at min hudlæge sagde jeg havde brugt et produkt som havde provokerede min hud og det var dens måde at reagerer på. Jeg troede måske lidt det var stress. For alle sagde til mig at når det var sådan nogle bylder så kom det indefra. Og der var stress en af hovedfaktorerne i sådan et pludselig udbrud.
Jeg tænkte at det måske var en efter reaktion fra min ulykke at kroppen først nu fik tid til at fokuserer på at nu var det ikke benet, nakken eller andet der haltede – nu var det huden. Så Boooooom – velkommen tilbage til teenage livet.

En vigtigt ting når man har uren hud er at finde et produkt der passer til ens hud. Evt får den analyseret på en hudklinik. Sørg for aldrig at pille i huden. Aheeeemmm.. det er jeg jo ekstremt dårlig til at lade vær med. Ups.
Skift dit hovedepudebetræk ofte, da alt snavsen sidder i den og kan overføres hvergang du skal sove.
Sørg for at have rene hænder. det gælder både når du rør dit ansigt og når du rør din ryg. Du kan smitte så hurtigt med bakterier.
Når du renser ansigt, hvis du bruger en klud. Skal denne skiftes både morgen og aften. Du kan ikke tørre dit ansigt af i det håndklæde du lige har tørret din numse med om morgenen… fniiiiis, men det er rigtigt, det er baktierier og bakterier er roden til alt ondt..Så det er super vigtigt. Køb nogle små billige håndklæder i IKEA – så kan du bruge dem.

Søg hudlæge bedre før end senere. Jeg har ventet alt for lang tid. Man skal ikke altid lytte til sin læge. Selvom jeg har den bedste af slagsen. Men søg en der ved hvad det handler om. Hvis du ikke har lyst til at vente på en din læge henviser. Så meld dig som gruppe 2 hos hudlægen – det er hvor du selv betaler for den du ønsker – det koster ca. 500kr. Det er alle pengene værd.

Den hudlæge jeg går hos hun hedder Karen Estell Moreau og ligger i Lyngby (Buddinge) hun er fantastisk og hun guider dig i alt. Jeg har virkelig fået en forbedring i min hud efter jeg har set hende.

Husk at pas på din hud og vi skal have den hele livet.

XX
R

5 kommentarer

  • Heidi

    Jeg skal helt klart læse med, jeg har netop deltaget i et event samnmen med Malsen på Akademikliniken. Min hud flipper fuldstændig skråt, og reagerer på alt. Og jeg ligner noget der er løgn. Jeg har bestilt hudanalyse og dybderens, så håber jeg det hjælper. Fik nogle prøver med hjem, bla en serup, og syntes jeg kan ane en forskel. Jeg havde ikke tænkt over det med ren klud morgen og aften, så det er skrevet bag ørebasserne. Glæder mig til at høre mere.
    /H

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt sikkert nogle brugbare tips! Jeg glæder mig til at læse mere resten af ugen. Er også selv i gang med projekt-uren-hud-gå-væk. Føler mig virkelig som teenager igen, og det er virkelig ikke rart at se sig selv i spejlet og blive ked af det 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ANM

    Øv, føler med dig. Er selv meget akne-ramt efter stop på p-piller (det skidt). Har aldrig – okay, næsten – haft en bums før, og nu kommer bylderne?!??! Har prøvet med Skinoren, fået på recept via hudlægen – ingen effekt. Nu har jeg fået en ny henvisning til hudlægen. Diagnose: voksen-akne! Arrrhh.. Tænker nok på det 30 gange i døgnet. Det er så usexet og gør sååååå NAS! Så jeg føler virkelig med dig, pige. ØV OG AV! Spændende hvad du finder på.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ej ANM.

      Og jeg føler med dig. Har du overvejet om det er noget i din makeup at kroppen siger fra overfor? Eller renseprodukter. Med alderen bliver kroppen bare mere sart. Se med den 13 kl 7.00 der kommer der indlæg om de produkter/piller jeg har fået.

      😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg håber det er ok jeg skriver til dig ANM. Jeg fik nemlig akne, da jeg stoppede med p-piller for 10 år siden. Det var rigtig slemt, og betød at der var nogle sociale arrangementer jeg simpelthen ikke kunne overskue, fordi jeg var flov over mit ansigt. Men jeg tog også til hudlge som straks sagde at jeg skulle tage roaccutan. Jeg var ret skeptisk fordi det er virkelig skrappe sager. Men det var i følge hende det eneste valg jeg havde.
      Det var virkelig hårdt for slimhinderne (de blev ekstremt tørre) men det hjalp helt utroligt. Alt sammen forsvandt, men jeg har så stadig nogle ar tilbage. Men som Rikke siger – afsted til hudlæge, så du kan komme i gang med en behandling der virker for dig.

      Kh

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY OBSESSION..