JEG HAR FÅET NY HEADER // THANK YOU..

MAN TROR DET ER LØGN // MEN DEFINITIONSMAGTEN ER LIVE..

OG VI ER LIVE..En blind date i New York, sat op af af 2 fælles bekendte for 2 mdr. siden, uden man vidste om det kunne “blive til noget” eller om det bare var endnu en kaffe, med en tosset dansker☕️

Self’ stalked jeg hendes insta, det gør en god detektiv jo altid, og med hendes 100% sorte garderobe, tænkte jeg straks, det nok bare var en “date” der skulle overstås og så var det “videre” og det er “ikke dig, det er mig”.. Men der gik ikke længe, før vi begge straks følte, der klart var en “sexuel chemistry” og det var meant to be🙌🏼

Så hvad sker der, når to mennesker starter en podcast, der ikke kender hinanden? To mennesker, der har set hinanden 3 gange, før de gik i gang?.

Jeg har aldrig prøvet noget mere grænseoverskridende end at sige “mic check, mic check, vi ruller” (okay, måske havde vi lidt teknik problemer, men lad det nu ligge”.

Sååååååh, I DAG er @definitionsmagten freaking FUCKING live🔊🗣 hvor alle podcasts kan findes (@spotify @itunes & @soundcloud )

Jeg kan ikke takke @signebruunschriver nok for chancen og for ikke at godtage, da jeg ikke ville være med, af frygten for at skulle lytte til min egen stemme🙈 og for hendes evige tålmodighed overfor min manglende evne til at være teknisk og hun har taget alt det her på hendes kappe, når jeg bare har mødt op “og set yndig ud”😂

Ladies and Gents, tag godt imod min kommende ex-kone og jeg, vi er LIVE💥

Vi skal ha’ det sjovt – men det er IKKE for sjovt vi er her🙌🏼

#definitionsmagten #podcastinnewyork #whenstrangersmeet #signeschriver #ogjegerRikkeMay #goinglivebitches🤪 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR FÅET NY HEADER // THANK YOU..