WOMAN WITH A SIGN..

JEG HAR FÅET NY HEADER // THANK YOU..

SÅ ER DER SGU NY HEADER PÅ DOMÆNET og hvor er jeg glad for den… YOU LIKE? Billedet er taget her i New York, lige da vi flyttede hertil og vi var helt grønne på byen. Det minder mig om sol og sommer og farverne gør mig helt vildt glad. Det er jo ingen hemmelighed, jeg er en kæmpe nørd til teknik og jeg kan ikke om det gjalt mit liv, lave noget som helst teknisk. Måske lige finde ud af min MONTH OF MAY shop, men så stopper mine evner også😂

Så da Camilla Nørgaard fra Bloggers Delight, en fellow kollega skrev til mig, det kunne hun da sagtens fikse, så blev jeg så glad, hvor sødt var det lige altså❤️ Er så taknemmelig for hun ville tage sig tid til at lave min header og vupti, efter 24 timer, havde jeg mulighederne i min inbox og jeg skulle bare vælge. Det er bare det sødeste nogen har gjort for mig længe💞

Så send hende lige lidt love på hendes blog CAMILLA NØRGAARD og insta @camillanoergaard som kæmpe TAK🙌🏼

XX
R

6 kommentarer

 • Tina

  Tillykke med flot ny Header 🙂
  Og en god weekend ønskes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Århh, hvor er du sød. SELV TAK! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hvor er din hvide bluse fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Er vild med din nye header 🙂 så cool!

  Men er ikke enig i, at du kalder dig selv for en nørd til it, som betegnelse for “ikke god til” – en nørd er jo det modsatte 😉 en nød derimod 😉 Håber ikke du tager det som rette-politiet der kommer efter dig – jeg fik bare modsatrettede billeder i mit hoved, da jeg læste det – har kun joy & awe over at læse med på din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Forstår hvad du mener, det er noteret og jeg vil for eftertiden bruge nød 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOMAN WITH A SIGN..