LAD OS NU SIGE JEG HAVDE LAVET EN PODCAST..

WOMAN WITH A SIGN..

HELE MIN UNGDOM er jeg blevet informeret, om, hvordan og hvad jeg skal gøre for IKKE at blive gravid, tag denne pille, få dette shot, brug denne P-ring… Men stort set ingen kan fortælle eller guide mig i, hvad jeg skal gøre, når man som Jeg, går i overgangsalderen som start trediverne. Du kan læse nogle tunge bøger, der er skrevet af gamle mænd, der ikke forstår en hat omkring “understellet”.
Jeg har søgt og søgt og prøvet at finde informationer omkring peri-menopause, som jo er det jeg er gået i, det er stadiet før overgangsalderen sådan rigtig kicker ind, og jeg 100% får gavn af alle de gener der følger med, når kroppen lukker ned. Jeg er startet på denne rejse ca. 15 år før jeg burde, sådan ca. +/- .. Men der er ikke rigtig noget at komme efter, der er så mange dead-ends på dette emne, og man får ikke rigtig en logisk forklaring på, hvorfor kroppen har gjort som den har gjort.
Flere læger, blev ved med at sige til mig, det ikke var muligt at være så ung, og allerede være i forstadiet til overgangsalderen – og thank god🙌🏼 for jeg legede “De unge mødre” da jeg var 26 år og fik Bella der, for ellers havde jeg stået i en alder og i en situation, som mange gør i dag, hvor de sætter karriere først og børn sidst. Hvis jeg havde gjort det, så havde jeg I DAG ikke kunne føde mit eget barn, for jeg har “no more eggs in my basket”.
Jeg havde siden Okt. 2019 været på venteliste på at se en læge, der havde speciale indenfor 2 områder. 1. Naturmedicin 2. menopause/overgangsalderen. Jeg fik endelig en tid med ham i går, så vi kunne gå igennem alle de prøver jeg fik taget, da jeg ikke rigtig følte min tidligere læge havde lyttet til mig…🔥 Han var det sødeste menneske og var SÅ dygtig til at forklarer hvad der sker i kroppen, når den stopper med at producere æg og hormoner, som min jo har gjort.

Han fortalte mig også, hvis jeg gerne ville have et barn, så kunne jeg godt det, jeg skulle “bare” have et æg fra en anden kvinde og M´s “herligheder” PLUS en røvfuld hormoner, så var jeg good to go og han ville gerne hjælpe mig. Jeg sagde til ham det behøvede vi ikke snakke om, for det ville jeg ikke udsætte min krop for. Det havde jeg 1000% gjort, hvis jeg ingen børn havde og jeg forstår det 1 MILLION % godt andre gør det, hvis de aldrig har fået et barn.

Men for mig, er det ikke en nødvendighed, jeg er mere ked af jeg ikke fik muligheden for 4 år siden at fryse mine æg ned og selv tage valget – men der er en Singapore doktor der snart får en mail, men det er når jeg er helt afslappet og forenet mig med hun ikke lyttede til mig i 4 år. Når vreden har lagt sig, så sender jeg hende en (SØD) email og lige giver hende en info på min situation.

Jeg synes vi skal tal mere om det og åbent om det, for det skal ikke gøres til skamme, det er en naturlig ting – det kommer bare an på, hvornår det sker i livet. Jeg tror det ville hjælpe mange, for jeg ved, jeg er ikke den eneste derude, mange er bare bange for at være åbne omkring det. Det vil jeg gerne bryde, for vi fortjener at få hjælp og støtte ❤️
XX
R
INSPIRATION FRA: #Dudewithasign

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAD OS NU SIGE JEG HAVDE LAVET EN PODCAST..