BLOND AND BLUE EYES..

NY HEADER..

70.jpg.pagespeed.ce_.CMzBCz_Rdf

Jeg arbejder lidt på en ny header.. Jeg ved bare ikke helt, hvordan den skal se ud. Men jeg arbejder lidt på en helt ny. Også skrift, for det sjove er, at bloggen hedder THE INSIDER by Rikke May. Men det er ACIE der har skrevet “By Rikke May”. Haha. Jeg kunne ikke bruge den skide elektroniske pen, man bruger for at skrive, så det gjorde hun. Rutineret blogger type ; )

Jeg må arbejde lidt videre, der er mange muligheder. Men man vil jo også gerne have én, der siger en del om ens person. I hvert fald, at man har masser af humor ; )

Hvad synes I en header skal indholde?

; )

 

2 kommentarer

  • Mette Glerup Kristensen

    Din nuværende er ret stor, det synes jeg personligt er lidt voldsomt. Når jeg klikker mig ind på bloggen, synes jeg det er rart at man har en smal header (selvfølgelig lidt større end reklamerne), så man allerede der kan se indlæggets overskrift og de første par linier, istedet for at skulle scrolle meget inden man kommer til teksten.
    Derudover skal den jo være personlig, sige noget om dig og se professionel ud.
    God søndag <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Kristensen

    Personligt er jeg helt vild med din nuværende header. Den har en rigtig god energi. Farverne, humoren med ballonerne og det faktum, at det ikke er et poleret billede taget i et studie. Så hvis du kan fortsætte den gode energi, så er du godt kørende i mine øjne! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOND AND BLUE EYES..