ROYAL DISPONERING..

BLOND AND BLUE EYES..

foto 2

Sidste uge var jeg til et fancy event, hvor vi både fik ordnet hår og spartlet kraniet. Noget jeg bestemt trængte til kl 19.00 om aftenen, efter en lang da på job. Eventen var med AIR OPTIX COLORS – de skulle fortælle om deres nye colored  kontatlinser, som kan holde i op til 1 hel måned. 

Jeg er ikke helt sikker på hvad jeg forventet, det er altid svært, når man skal til disse events. Jeg lever jo selv af at afholde events, for mine kunder. Og det er altid en mission, at stable nytænkende events på benene hver gang. Men jeg tog med til eventet, da jeg knus elsker Conni fra Target PR, der var arrangøren for det hele. Vi blogger BFF´s vi støtter hinanden og bakker op om hinandens PR arbejde. Vi er mange der på en eller anden måde laver PR arbejde.

Men det viste sig at være top hyggeligt, gennemarbejdet event, og nogle virkelig cool produkter de havde med. Som i kan se på billedet, så var det linser med farver – og jeg havde valgt farven brilliant blue til mit blonde hår (høhø).

Jeg skal være den første til at indrømme, jeg får lavet falske vipper, boostet huden med vitaminer, så jeg ser ung (yngre) ud, botox for at glatte huden ud – og hvad man ellers gør for, at snyde med et par år. Jeg er stor tilhænger af alle midler, og jeg dømmer ingen der benytter sig af disse. Men de linser, de pifter altså lige det hele op. Det var helt antiklimaks da jeg skulle ha dem ud igen. Efter 30 min kunne jeg slet ikke mærke jeg havde dem i. Til at starte med, der lignede vi en hel forsamling på 30 kvinder, der bare stod og græd. Lidt mærkeligt billede, hvis vi havde postet det på instagram ; )

Jeg ved ikke om jeg nogensinde kommer til, at blive ekspert i, at tage linser i – men hvis jeg kan lære det, så kunne jeg godt tænke mig, at eje sådan et par – bare til når man skal ud og male byen rød og andre anledninger – og så er jeg faktisk ret vild med billedet. Ret godt gået, da klokken var 21.00 da vi knipsede løs ; )

Hvis du også har grumsede øjenfarver som mig, og kunne tænke dig lidt mere POW, så er muligheden der nu, med AIR OPTIX COLORS.

; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROYAL DISPONERING..