CHARLIES STEAK HOUSE

VELKOMMEN TIL MIT UNIVERS.

Velkommen til mit blogland.. Jeg har glædet mig rigtig meget til at få den op at kører. Men der er meget mere arbejde bag sådan en blog, end at man lige regner med når man skal starte op! Der er ihærdigt blevet syslet med eget domæne, header etc. Der ingen tvivl at hvis jeg ikke havde haft min veninde Christine aka ACIE så var jeg aldrig blevet til. Man kan faktisk godt sige at hun har på mange måder “Født” mig. (bare uden smerterne) heldigvis 🙂

Mit Navn er Rikke May, Jeg er 30år gammel og skabsfashionistas. Jeg er fra Fyn og er immigreret til København for næsten 6år siden. Det var mest af kærlighed at jeg valgte at trække telt pælene op, og bosætte mig her men også lidt pga arbejde .
Jeg har de sidste 8år arbejdet i modebranchen, bare bag facaden. Jeg har siddet som salgschef/salgsansvarlig, hvilket betyder at det har været mit ansvar at få mærkerne ud i butikkerne, så hvis i har købt et stykke tøj, så sidder der altid en sælger bag denne varer. Jeg har arbejdet for mærker lige fra DAY Birger et Mikkelsen til Stella McCartney Lingeri. Min store kærlighed ligger i den branchen og jeg føler mig ekstremt heldig at jeg kan kombinerer min passion og mit arbejde med hinanden, det er der ikke mange der kan. Jeg har set branchen fra alle sider gode som onde, men må sige at mit hjerte stadig pulserer for den.
Min stil at nok meget svær at beskrive, jeg klæder mig meget efter mit humør og den følelse jeg har i kroppen. Den ene dag har jeg lyst til at have tylskirt og tiara på og den næste noget mere “Rock n Roll”. så den er nok ret udefinerbart, hvilket jeg også har det fint med, jeg behøver ikke sætte ting så meget i kasser, jeg kan nok bedst lide at have muligheden for at “flyve” hvorhen man vil.
Jeg glæder mig rigtig meget til at dele min verden sammen med jer og jeg håber at i har lyst til at følge med.

Velkommen til mit liv
Rikke May

Næste indlæg

CHARLIES STEAK HOUSE