MANDAG DU KOM MED GLÆDE..

HJÆLP MIG // MAN TROR DET ER LØGN!

JEG ER IKKE HELT SÅ KLUMPE DUMPET SOM JEG SER UD Jeg er gået all in på maden her i Singapore lately. Jeg står i køkkenet dag ud og dag ind (okay, næsten). Men i dag har jeg lavet:

Havregrød med kanel/æblemos + chiagrød til Bella, med friske frugter. Tilsat min egen hjemmelavet müsli. Så har jeg bagt glutenfri boller med grove ris og alt hvad jeg ellers havde i skufferne. Kogt en fon på kyllingerester fra i går – og nu er jeg ved at lave frikadeller fra Valdemarsro (HER) som vi skal have at spise til aftensmad. Jeg fik pludselig en følelse af jeg var faldet totalt af på den, for hvis der er noget jeg hader helt vildt, så er det spørgsmålet ‘hvad skal vi spise i aften’..ARGHHHHHHH.. DOLF bliver så træt af det spørgsmål!!!! 🔥

Så nu prøver jeg at være lidt mere organiseret og lave noget der er lidt mere spændende, så det hele ikke bliver så kedeligt for Bella og M. Selvom Bella kun gider at æde noget der rimer på kulhydrater.

Er jeg den eneste mor med det problem?? JEG ER VED AT BLIVE SKØR!

Det eneste hun gider at spise er agurk, frugt, pasta, risengrød, pizza, tomatsuppe & brød. Jeg fatter det virkelig ikke når jeg spiser så varieret og hun ser jeg spiser fra regnbuen. Hvordan er jeg så endt her???

Hvad får jeres børn med på madpakken, for jeg er godt nok ved at løbe tør for ideer ; (

Hjælp lige en mor ‘out’ 🤘🏼

XX
R

Hvis I ikke fik læst det, så kan I læse HER hvad jeg lavede af mad i sidste uge.

4 kommentarer

 • Sara

  Nu har jeg ikke selv lige nogle børn, men havde en mor der (retrospektivt) var virkelig god til at lave madpakker.
  Jeg var især vild med at få:
  – et stykke tærte med (altså, rester fra aftensmaden dagen før) med f.eks. noget råkostsalat m. rosiner i som tilbehør
  – hjemmebagt grovbolle med lidt salat (vigtigt det ikke er noget der væsker) og pålæg i
  – agurke- og gulerodsstave som snack
  – hjemmelavede müslibarer eller knækbrød som eftermiddagssnack
  – pizzasnegle
  – nogle hånddeller til en klapsammen rugbrød

  Det er nok lidt “no-brainers”, men ikke desto mindre var det sådan noget jeg som barn elskede at få med på madpakke. 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det lyder da også bare som en dejlig madpakke, jeg har prøvet at bage koldhævet boller med masser af grønt, det vil hun heldigvis gerne spise, så det er bare SÅ dejligt ; )

   Dejlig fredag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har også en datter, der nærmest ingenting spiser (jo, agurk, risengrød og pizza magherita)
  Min trøst er, at jeg selv var lige så kræsen som bare, og jeg er nærmest vokset op på agurk og hvide Hatting flutes. Jeg har ikke taget skade, og i dag spiser jeg alt med stor nydelse. Så jeg PRØVER ikke at lade mig gå på af min datters (manglende) spisevaner… selvom det er møg irriterende, når virkelig har forsøgt at lave noget lækkert og nærende 😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg holder også vejret og håber på det bedste, det skal nok komme, man bliver bare SÅ frustreret over de ikke bare vil prøøøøøve at smage et stykke broccoli etc. når man nu selv er så vild med det ; )

   Dejlig søndag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANDAG DU KOM MED GLÆDE..