BOAT. BRAIDS OG BRANDERT STYLE..

I LIVE WHERE YOU VACAY..

IMG_1813

Livet i Singapore, kan godt virke virkelig nemt. Specielt på de sociale medier. Det er det jo i og for sig også, hvis man ikke kradser på overfladen. Men der er så mange følelser, der skal gå op i en højere enhed, før alle kan være glade. Sammen. Og det er tit man ikke rammer “the high note” på samme tid.

Følelserne er uden på tøjet, både med veninder, kæreste, venner, bekendte og kollegaer (altså ikke for mig..I dont work ; )
Det er lidt som en long island iced tea drink, mange komponenter der er mixet sammen, og ingen kan undværes – og det er ikke fordi at sweet and sour mixen ville fylde mere – eller holde tequila og rommen udenfor, men der skal bare også rom og gin i før det giver den rigtige opskrift. Og min optik skal der lige meget af hvert i før man har den rigtig kombination. Uden én af dem, ville det ikke blive det samme. Lidt ala SATC.. Haha..

Men ikke alt er som det ser ud på de sociale medier, livet her er sgu også hårdt. Det er ikke hårdt på den der “hvordan skal vi betale huslejen til d. 1” agtige måde. Det er hårdt, som i hjertet hårdt. Følelserne kan man ikke gøre noget ved, for man føler som man føler og man opfatter som man opfatter. Så derfor må man få det bedste ud af det, og grine med de mennesker som man holder rigtig meget af –  og på kort tid, så lærer man jo faktisk hinanden hurtigere at kende, end man ville have gjort derhjemme, og det er virkelig også cool.
Det bliver venskaber for livet, for vi har “overlevet” noget sammen, som dem som ikke har prøvet det, aldrig vil kunne forstå. Der er dage hvor man bare har lyst til at råbe “PIK” og skride – men så opdager man, at alt ens tøj ikke kan være i kun én kuffert, og så giver man det lige et forsøg mere, og indser, vi har det jo meget godt.

Jeg er i hvert fald stadig høj efter min cruisetur i lørdags, men kunne godt se på Insta, jeg fik nogle “haters” (eller 22 for at være korrekt..haha)… Jeg tror ofte folk glemmer, jeg bor her jo, jeg er ikke på ferie. Men nogle gange gider andre ikke se én have det godt eller sjovt. For der er jo ingen der skal tro, de er bedre end andre – og det tror jeg bestemt heller ikke, men don´t hate me, fordi jeg har bedre vejr ; )

Om 6 dage er jeg alligevel tilbage i kolde DK – og så er vi jo alle i lort til halsen sammen♥ Dog satser jeg stadig på at medtage noget af alt det gode vejr med hjem, da jeg havde håbet på, jeg kunne gå i sneakers når jeg kom hjem. Det er sgu for varmt her, og jeg savner dem helt vildt. Men hvis der er noget jeg savner rigtig meget, så er det mit toogoodtobebasic tørklæde Amazing Amy og min lædernederdel Skater Sally  …

6. 5. 4. 3. 2. 1 …. DK

See you soon

XX
R

6 kommentarer

  • Nyd nu dine sidste dage i Singapore 😉 Jeg var der selv nogle år tilbage. Det var meget anerledes end alt andet, jeg har prøvet!

    http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Ja læder og uld-kompatibelt er gamle DK i hvert fald!! 😉 rigtig god tur hjemad snart!! Er spændt på at høre om den nye lejlighed er BOMBEN.. Kys T

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Jeg er også bare SÅ klar. Glæder mig helt vildt til at komme hjem og have en base. Så jeg ikke skal bo på hotel igen. Det skal helst være en fornøjelse – og når man mister gejsten for det, så ved man bare, man skal pakke sine textiler sammen og løbe så stærkt man kan ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

    Christ, hvor er det dårlig stil at hate, når der bliver lagt lækre billeder op. Ondt i røven er den danske folkesygdom nr. 1.
    Jeg er selv expat i Sydney, og har valgt at begrænse mine solskin-og-happy-days-billeder af samme grund. Synd, at det skal være sådan, synes jeg og prøver at opdrage mine børn til at glæde sig på andres vegne.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Du har så ret Christine. Det er desværre en skam. Ej hvor skønt. Hvad hedder du på Insta, så må jeg lige stalke dine lækre billeder ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christine

      Jeg tog en insta-tyrker 1. januar, fordi jeg brugte liiiige lovlig meget tid derinde. Så nu er det kun FB, jeg bruger. (Og ja, jeg savner insta😉😀)
      God tur til DK.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOAT. BRAIDS OG BRANDERT STYLE..