GO BIG OR GO HOME..

BOAT. BRAIDS OG BRANDERT STYLE..

YACHT STYLE Livet i Singapore er meget anderledes end i DK, og der er meget få ting man kan sammenligne og sige, det minder om vores tidligere liv. Som i da vi i går var inviterede til fødselsdag hos vores venner Anett og Jesper. De havde givet meget få details om hvad vi skulle, og jeg kunne ikke gennemskue, om det bare var fordi, de ikke har børn, og derfor ikke er vant til at planlægge som vi andre gør.

Men da vi ankom til det aftalte sted, på den aftalte tid, gav det mere mening. De havde simpelthen lejet en båd – og ikke bare en lille jolle, men en mini yacht. Tror ikke lige det var dét jeg havde forventet, som i slet ikke.. Det var så uber cool, og på ingen måde “gratis”. Men alle rammerne var der til den bedste fest – ved dagslys. Haha. Og det var ikke et kønt syn, jeg har set billederne i dag. Tak Camilla ; )

Indkøbsvognen med kolde drikke blev læsset af, og båden sejlede ud, fra kl 12.00 – 17.00 tror jeg vi var retur. Så 5 timer på vandet, med uanede mængder af alkohol og alt for meget god musik, det var livet.

Dejligt man i 5 timer bare kunne være voksen, og ikke nogens mor Det har jeg savnet. Så alle batterier er ladet op i dag, og vi er klar til at gå den nye uge i møde, for på lørdag rejser vi retur til DK og det kan kun gå for langsomt.

FullSizeRender 2

(Camilla, Anett, Stine & Miiiiiig)

Jeg havde i dagens anledning, gået efter et Kim K look, med braids og hele svineriet. Tænkte det var meget “båd agtigt” look.. Det fungede også super, da vi skulle hoppe i vandet fra toppen af båden, så jeg ikke havde hår over det hele ; )

Hvis det havde været for bare 6 mdr. siden, så havde jeg sagt aldrig i livet, hvis nogen havde sagt til, jeg ville have sådanne nogle “pige fletninger”, men jeg er tilpas “ghetto” (not) så jeg kan sagtens bære det. haha..M mente jeg ligende en indianer, hvilket slet ikke var det look jeg gik efter, men hvis han syntes Pocahontas er fræk, så er jeg all in ; )

Der går ikke længe, før vi er på samme grund..glæææææder mig ♥

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GO BIG OR GO HOME..