TUUUUT TUUUUT..

GO BIG OR GO HOME..

FullSizeRender 2

Denne her dame høstede igår 335 likes på Instagram og 122 på FB på det her billede. What the hell? Jeg har aldrig nogensinde fået så mange likes, som hun får. Hun slår mig, og så på min egen konto.. “Få din egen konto Bella” ♥ Som min veninde sagde herude “det er ligesom Kendall og Kim, hun er bare yngre og bedre på en catwalk” Whaaaaaa.!! I´m getting so old. Jeg har snart luret, at man skal vise patter eller børnbilleder på nettet, før man får mange likes.. Verdamt. ; )

Nuvel hun er sød, og jeg har selv ruget hende (og født hende for ikke at glemme det).. Likes fortjener hun, hun ser nu også meget cute ud. Jeg skrev “ser” meget cute ud, for hun begynder godt nok at udfordre hendes mor, så langt over min grænser, at en håndmad ville være på sin plads. Nu går jeg ikke ind for vold, men et lille dask ville ikke skade hende – er piger når de er 7 år, bare mega diva agtige.?? Eller er det kun min datter, der svinger med håret, som var hun med i en Wella reklame?

Igår var vi ude og shoppe tøj til hende (incl. den dragt hun har på) hun forelskede sig i et par græker hvide ripped skinnyjeans, som vi (læs: hende) jo selvfølgelig måtte eje. Hvide jeans i koldt vintervejr i DK. Super køb. Det kommer til at fungerer rigtig godt, når der er sne og slud….!! Men hun fik dem, hun stylede dem – and she owned them. Hun så virkelig sød ud i dem, og med mig som mor, så forstår jeg mig jo på kærligheden for textiler. Så kan man jo ikke sige Nej. ; )

Så med poserne fulde af tøj – og lommerne tomme for mønter, dragede vi hjem i pis øs regnvejr.. Men nu er vi klar til DK og vi glææææææder os.

Men jeg må bare indse det, jeg er slået af pinden af mit eget kød og blod. Hun bliver klart den nye insta queen i vores familie – til den tid, der er instagram nok ligesom en pladespiller er nu.. Gammelt og støvet ; )

Er der nogen hvis børn er på de sociale medier, og hvad gør i, for at holde øje med dem? Når det er sagt, så får Bella ikke lov endnu.. I mange mange mange år endnu. Der er så mange klammo mennesker derude, der sikker og gokker den af til ens billeder, det behøver hun ikke opdage endnu.. 😉

7 kommentarer

  • Malene Sander

    Du har en skøn og smuk pige, så kan godt forstå de mange likes 🙂

    Min datter på syv e også en rigtig DIVA og allerede total teenage agtig. Uhh hvor jeg da slet ikke glæder mig til hun når de rigtige teenager år – ohh my mod, hjælp mig! Har en søn på 10 år det slet slet ikke er på samme måde. Når min datter nogle gange går i gang kigger han hjælpeløs på mig 🙂 🙂 🙂 Stakkels dreng, og os! Men når det så er sagt er hun jo også skide dejlig, kærlig og skøn. Og heldigvis for det da.

    Ang. sociale medier, så er min 10 årige søn på IG. Han har en privat profil og han må kun blive venner med dem han fysisk kender. Jeg godkender alle billeder der bliver lagt op og er venner med ham. Vi taler meget om måden man skriver på. Om man skal tro på alt det man se osv. Jeg syntes det er ok, at han allerede nu har en profil og at vi kan lære ham hvordan man opfører sig på de sociale medier. Vi kan lige så godt starte nu, for det kommer til at fylde meget i deres liv senere. Og hvis vi kan give ham en god start er jeg glad.

    Knus fra kolde og grå DK
    Malene

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Hej Malene.

      10 år tænker jeg faktisk også er en meget meget fair alder – og god ide med en lukket konto. Jeg har haft en klam mand til at like alle mine billeder KUN med Bella, og skrive upassende ting.. Så det freaker mig lidt.. Men nu er der nok ikke så mange kvinder der stalker “små mænd”… ; )

      Nettet er jo klart vejen frem og de sociale medier har taget mere over for den virkelige verden. Så de skal lære at begå sig, og hvordan vi skal sige fra ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabine

    Min datter på 7 snart 8 er virkelig præ teenager. Hun svinger med håret, vender øjne og smækker med døren. Ligeledes er ordet “fiiiiiint” hendes yndlingsord pt og det skal helst sige meget højt og skingert.
    Jeg satser på at hun raser det værste ud nu, for så at blive en blød og følsom teenager.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Jeg tænker bare på, hvordan jeg selv var, og så bliver jeg bange.. Haha.. Stakkels min mor ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smukke Bella! Hvordan har du det med arrangerede ægteskaber?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Det kommer klart an på, hvor mange penge der står på børneopsparingen ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Vi arbejder på det… 🙂 Altså børneopsparingen. <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUUUUT TUUUUT..